Цитат Първоначално публикувано от Юрий Цветков Виж публикацията
Суни, не се познаваме, затова няма как отношението ми да е лично. Мен обаче въпроси от рода: От вчера имам 2кошера, какво да прая или помагайте? (а твоя е горе долу такъв) много ме дразнят. Ами щом не знаеш какво да ги правиш - не се захващай. По въпроса за храненето на пчелите има много, ама наистина много инфо, както и тук в самия форум, така и в пчеларската литература. Ами потруди се малко. Иначе предния ми пост беше просто шега, но явно новите пчелари нямате чувство за хумор. Извинявай. Иначе форума наистина е място за споделяне и обмяна на опит и информация.
Напротив имам чувство за хумор и то в изобилие , чел съм доста литература за подхранване като започнем от прашеца, меда, изварата, сухото мляко и т.н. Но например пишат сухо мляко, е ако ви кажа на пазара има 1001 вида сухо мляко - малко ако се уточнят нещата ще бъде добре според мен. Няма нужда да кажа колко кошера имам, но невярвам някой начинаещ да е тръгнал със 100 кошера, първо с 5 а после повече доколкото силите му издържат. Няма нужда да се извиняваш вие сте хора с опит, а от време на време нужно е малко по остър тон на изказване за да има по точно възприемане на данни.