Не се коси бе човек и аз съм в този форум за да получавам и давам, но обикновен човек с незнанието си е в състояние да подведе доста хора и да предизвика колебания в намеренията им.
Айде лека вечер, че освен пчели има и жени.
Не се коси бе човек и аз съм в този форум за да получавам и давам, но обикновен човек с незнанието си е в състояние да подведе доста хора и да предизвика колебания в намеренията им.
Айде лека вечер, че освен пчели има и жени.
Този пост е редактиран от Niki1313; 25.01.2014 в 00:08.
Кусур на нещо готово е най-лесно да се намери. Поилката вече съм я направил и тествал според мен ефекта който ми е нужен се постига. Това че варианта който съм избрал не е най-одачния ми е пределно ясно, но нямам намерение да променям нещо.
Поилката си е много добра, но си трябва течаща вода.
С туба 10л. трябва да се сменя по няколко пъти на ден.
Това лято мисля да прекарам тръба до поилката и да я ползвам като я оставя да капе, само дано на края на месеца да не се изплаша от сметката.
Иначе така, с 3 кофи от по 20 литра, само ги обръщам на опаки с главата и си карат по цяла седмица, мухал има много малко.
Няма нищо. Живи и здрави : ))
Предполагам и Юрий е "пробвал", за да пише, така както и аз. Но за "теоритиците" това вероятно не е достатъчно. Защо ли?
Защото теоритика не отчита една много съществена подробност, а тя е, че поилка се прави там, където няма питейна вода, която е с химии, унищожаващи микроорганизмите, следователно се прибягва до алтернативни източници на вода, като селските чешми (изворна вода), от които се пълни поилката.
Този пост е редактиран от kuline; 27.01.2014 в 22:58.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))