Вълчане , за тези 10 години от както сам си развъждаш майки, поне веднъж не смени ли " кръвта" . Щото и аз като теб нямам доверие на " фирмените " майки, затова си ги отглеждам на пчелина.
Вълчане , за тези 10 години от както сам си развъждаш майки, поне веднъж не смени ли " кръвта" . Щото и аз като теб нямам доверие на " фирмените " майки, затова си ги отглеждам на пчелина.
Чух и забравих. Видях и запомних. Преживях и разбрах. Конфуций
До всички съфорумници:
Оказва се, че Калоян Кисов всъщност не е Калоян Кисов. IP адреса му наистина е от Пловдив, но явно това е друг човек. Истинският Кисов (по-скоро брат му) ми се обади по телефона и ме помоли да забраня този акаунт и да изтрия всичко, написано от него. Калоян Кисов в момента е в Гърция и е болен, така че последната му грижа е да се регистрира и да пише от страниците на форума. Брат му Асен Кисов ми се обади по телефона няколко пъти и ме помоли да изтрия акаунта и всичко написано от него. Поисках му доказателства, че той наистина е този, за когото се представя, и той ми изпрати по мейл личната си карта. При това положение няма как да не се съобразя с неговото желание.
По случая са задействувани съответните служби и този, който се представя за Кисов, вече се знае. Предполагам че до половин час ще пристигнат при него и не знам какво ще се случи. Това ми беше казано по телефона. Моята задача е да почистя темата от мненията на Кисов и да изтрия акаунта, което и ще направя след малко.
Фамилията е Кисов.
Да. Благодаря. Поправих си постинга.
Искам да кажа и още нещо, което много ме впечатли:
Службите и Кисов знаеха IP адреса, без аз да им го казвам. А освен мене никой друг в този форум няма права да го види. Това ме навежда на много размисли - Как е възможно това? Може би целия Български Интернет трафик се записва и следи? Знам ли...............
Ако ме бяха попитали, щях да им го кажа. Стана обаче точно обратното - Кисов ми го каза и обяви, че вече пътуват към измамника.
Заключителния отговор на въпросите ти е в подписа ти.
Има си служби за подслушване, както и служби, които следят за киберпрестъпления и мн. други служби. Така, че не се учудвай.
Internet провайдера ти е задължен да пази лог файловете и да ги дава на службите при нужда.
Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
"Това е моята гледна точка"
И какво могат да му направят, интересно ми е?
Инъче аз си мисля, че може да се проследи IP-
то.
Аз съм лек параноик и едва ли не зад всяко едно нещо виждам "теория на конспирацията".
С оглед на развилите се по този начин обстоятелства, дори ми е още по-трудно да повярвам че някой друг освен член на РА ще заема позиция в нейната защита.
Жалко че постовете бяха изтрити ( например можеше да бъде изтрито името което ги пише, както например не бяха изтрити постовете на buci59). Дали не се усетиха че воденето на диалог не е в тяхна полза? Дали това не беше опит да се измъкнат от пълен разгром, преди поражението да е станало очевидно?![]()
There is a danger that by placing too much emphasis on external uniformity, we may lose the much more important objective of performance.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))