Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПоследна
Резултати от 1 до 10 от общо 125

Преглед на хибрид режима

Заслужил Автор
    Регистриран
    22.12.2011
    Вълчане , за тези 10 години от както сам си развъждаш майки, поне веднъж не смени ли " кръвта" . Щото и аз като теб нямам доверие на " фирмените " майки, затова си ги отглеждам на пчелина.
    Чух и забравих. Видях и запомних. Преживях и разбрах. Конфуций

Почетен Автор
    Регистриран
    28.05.2013
    Пчеларски район
    Карлово,Своге,Храбърско
    Цитат Първоначално публикувано от спартак Виж публикацията
    Вълчане , за тези 10 години от както сам си развъждаш майки, поне веднъж не смени ли " кръвта" . Щото и аз като теб нямам доверие на " фирмените " майки, затова си ги отглеждам на пчелина.
    Смяната на "кръвна" е от рояк-рояци които хващам.

Почетен Автор
    Регистриран
    11.02.2011
    Цитат Първоначално публикувано от Kaloian Kisov Виж публикацията
    На този емел info@nrap-bg.org и е активен.
    Той хубаво е активен ама дали има кой да го чете... Аз съм писал и нямам отговор от там.

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    До всички съфорумници:
    Оказва се, че Калоян Кисов всъщност не е Калоян Кисов. IP адреса му наистина е от Пловдив, но явно това е друг човек. Истинският Кисов (по-скоро брат му) ми се обади по телефона и ме помоли да забраня този акаунт и да изтрия всичко, написано от него. Калоян Кисов в момента е в Гърция и е болен, така че последната му грижа е да се регистрира и да пише от страниците на форума. Брат му Асен Кисов ми се обади по телефона няколко пъти и ме помоли да изтрия акаунта и всичко написано от него. Поисках му доказателства, че той наистина е този, за когото се представя, и той ми изпрати по мейл личната си карта. При това положение няма как да не се съобразя с неговото желание.

По случая са задействувани съответните служби и този, който се представя за Кисов, вече се знае. Предполагам че до половин час ще пристигнат при него и не знам какво ще се случи. Това ми беше казано по телефона. Моята задача е да почистя темата от мненията на Кисов и да изтрия акаунта, което и ще направя след малко.

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Фамилията е Кисов.

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Да. Благодаря. Поправих си постинга.

Искам да кажа и още нещо, което много ме впечатли:

Службите и Кисов знаеха IP адреса, без аз да им го казвам. А освен мене никой друг в този форум няма права да го види. Това ме навежда на много размисли - Как е възможно това? Може би целия Български Интернет трафик се записва и следи? Знам ли...............

Ако ме бяха попитали, щях да им го кажа. Стана обаче точно обратното - Кисов ми го каза и обяви, че вече пътуват към измамника.

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Заключителния отговор на въпросите ти е в подписа ти.
    Има си служби за подслушване, както и служби, които следят за киберпрестъпления и мн. други служби. Така, че не се учудвай.

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Internet провайдера ти е задължен да пази лог файловете и да ги дава на службите при нужда.
    Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
    "Това е моята гледна точка"

Почетен Автор
    Регистриран
    11.02.2011
    И какво могат да му направят, интересно ми е?

Инъче аз си мисля, че може да се проследи IP-
    то.

Модератор
    Регистриран
    06.10.2010
    Пчеларски район
    Орестиада, Гърция
    Аз съм лек параноик и едва ли не зад всяко едно нещо виждам "теория на конспирацията".

С оглед на развилите се по този начин обстоятелства, дори ми е още по-трудно да повярвам че някой друг освен член на РА ще заема позиция в нейната защита.

Жалко че постовете бяха изтрити ( например можеше да бъде изтрито името което ги пише, както например не бяха изтрити постовете на buci59). Дали не се усетиха че воденето на диалог не е в тяхна полза? Дали това не беше опит да се измъкнат от пълен разгром, преди поражението да е станало очевидно?
    There is a danger that by placing too much emphasis on external uniformity, we may lose the much more important objective of performance.

Страница 1 от 3 123 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •