Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
"Това е моята гледна точка"
Тук обаче нещата са по-различни. Всичко е създадено от нулата и никой не предлага друга такава комплексна система. За това се налага да се събира информация. А кой е по-добрия източник от бъдещите потребители?
Колкото до Вашата система, аз зададох три конкретни въпроса, на които се наложи ние да си отговорим преди година.
Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
"Това е моята гледна точка"
Към TSC 1 - извинявай, че малко не е по темата, но исках да те попитам - кога ще ми пратиш една твоя система за тестване. Получих твоята проформ фактура и се разпоредих да ти я платят. Би трябвало отдавна да си получил парите. Въпроса ми е кога аз ще си получа твоята (вече моята) охранитела система?
Товаря 20 (5платформи по 4 кошера).Мислил съм за втори ред върху първите три.Но не знам дали времето по укрепването няма да ме забави повече отколкото да направя един курс.Местя на около 20км.А за кал и двоината гума не ме спасява.Миналото лято като се изнасях от гората към слънчогледа ползвах дежурен влекач.Има едно ниско място става езеро.Камъни сипвах, няма оставам.Нямах време да чакам да съхне , слънчогледа почва.И за това там ме чакаше трактор.
Това е метода, ползват го в целия свят, лошото е че ние ползваме не специализирана техника за тази операция. Забелязвам при теб, че каросерията ти е доста къса и хващаш само 16бр. Стрелата на кранчето не ти стига до края на каросерията и ползваш хитрост а да товариш до края. Ако имаш запас от мощност на крана можеш да я удължиш става много лесно. Гледам че си с двойна гума което си е голяма екстра в калта. Моя като види кал и ........... особено празен.
Ето го моя.![]()
А пък Венер влачи и ремарке![]()
Никога не предпочитай личната си глупост пред полезния съвет. Сократ
Всеки трябва да извърви своя пчеларски път... Доктора от Павликени
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))