Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 6 от 15 ПърваПърва ... 45678 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 51 до 60 от общо 144
    Автор
    Регистриран
    21.07.2013
    Здравейте,колеги,искам да ви попитам някой ползвал ли е услугите на този производител http://prodavalnik.com/proizvezhdam-...ramki-i4913585 и дали ли е доволен.Ще ми се да си взема някои неща.
    Благодаря ви.

Наблюдател
    Регистриран
    11.02.2013
    Купете си ръчен такер и не ти трябва пробиване на дупки. Разпъваш ръцете (толкова дължина на тел ти е необходима, че дори и по-малко) и като накълцаш топчето с телта и на едно въртящо малко менгеме започваш с набиването на телта и опъваш по малко. Проста работа

Забранен
    Регистриран
    21.09.2012
    Пчеларски район
    Русенски
    Цитат Първоначално публикувано от Antonov Виж публикацията
    Здравейте,колеги,искам да ви попитам някой ползвал ли е услугите на този производител http://prodavalnik.com/proizvezhdam-...ramki-i4913585 и дали ли е доволен.Ще ми се да си взема някои неща.
    Благодаря ви.
    Есента на 2012 бях тръгнал да си търся производител на кошери, и въобще всичко свързано с пчеларството произведено от дърво. Аз се спрях на производител от общ. Ракитово, не далеч от Велинград.
    Тогава тази обява за която питаш беше само със снимката на един кошер, и цените изглеждаха атрактивни. Гледам го на картата - колко му е от Велинград до Сърница. И така отидох да го видя, пътя беше в окаяно състояние, навсичко отгоре имаше и заснежени участъци от пътя. И накрая като стигнах въпросният Реджеб ме посрещна на влизане в Сърница и ме заведе в тъй наречената си фабрика която представляваше една плевня с няколко машини вътре, отвън заобиколена с кал до глезените, добре че имаше тук-таме тухли и камъчета като островчета да прескачаме от колата до плевнята, където да ни покаже производството си - не успя да събере дори и един цял кошер - само отделни елементи. С две думи: посещението ми в Сърница при въпросният richi-86 си беше пълна загуба на няколко часа, и добре че успях да слезна от Родопите преди мръкване и преди да натрупа сериозно сняг(тъкмо започваше да вали).
    От тогава мина доста време, може и да се е оборудвал с повече машини(тоговоа каза че имал, ама били на ремонт), може и да се научил да прави кошери(т.е.т. бизнес) - отделните елементи които ни показа не изглеждаха зле, просто го преценихме че няма нужният капацитет да ни изпълни поръчката. Доколкото виждам от сегашната му обява понатрупал е някой и друг кошер, пък и цените му изглеждат примамливи. Ако ще правиш по-голямя поръчка отиди, виж, преце ни го - може и да ти е изгодно...

Потребител
    Регистриран
    30.01.2014
    Пчеларски район
    Ихтиман
    Искрен,мога ли да те попитам а и другите колеги в Русенска област,имали някой "читав" производител специално на тип ЛР-кошери?

Забранен
    Регистриран
    21.09.2012
    Пчеларски район
    Русенски
    Цитат Първоначално публикувано от mirona73 Виж публикацията
    Искрен,мога ли да те попитам а и другите колеги в Русенска област,имали някой "читав" производител специално на тип ЛР-кошери?
    Аз работя с ДБ. В Северна България има доста на брой производители на кошери, а също така и качеството им е на ниво, но цените им са малко по-височки отколкото в Родопите, такова е положението.
    Зависи от бройката която ти е необходима, може да се окаже че най-изгодният ти вариант е някой местен пчеларски магазин...

Потребител
    Регистриран
    30.01.2014
    Пчеларски район
    Ихтиман
    Бройката е много скромна,от три до шест кошера.Но понеже се прибирам окончателно в родния ми град,да не ги пренасям от стотици километри,реших да попитам.Благодаря Искрен.

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Има производител в Кубратско (не ти е толкова далеко 40-50 км), който произвежда кошери и много ги хвалят.Имам приятел, който си поръча миналата година от там. Просто в момента не мога да се сетя за името на селото.

Забранен
    Регистриран
    21.09.2012
    Пчеларски район
    Русенски
    Моето лично мнение е, че за тази бройка най-изгодното решение е някой местен пчеларски магазин, ако не знаеш къде са - питай.

VIP Автор
    Регистриран
    25.02.2013
    Пчеларски район
    Монтана
    Във Велинград едно дълбоко дъно го купувам на 19 лева, в Монтана същото 35 лева, не знам едно по едно ли ги карат :)
    Една рамка обтелена с уширител 50ст. в Монтана 70. Там материала е на друга цена.

Забранен
    Регистриран
    21.09.2012
    Пчеларски район
    Русенски
    Цитат Първоначално публикувано от Nik_m Виж публикацията
    Във Велинград едно дълбоко дъно го купувам на 19 лева, в Монтана същото 35 лева, не знам едно по едно ли ги карат :)
    Една рамка обтелена с уширител 50ст. в Монтана 70. Там материала е на друга цена.
    Колко ти струва пътят от Монтана до Велинград?!? В двете посоки мисля че е към 550 км. В автомобил трудно ще хванеш 6 кошера, трябва ти бус или ремарке. От Русе до Велинград са около 800 в двете посоки - е за 6 кошера струва ли си да кръстосваш България на длъж и на шир, той човека неслучайно попита за някой локален дърводелец.

Страница 6 от 15 ПърваПърва ... 45678 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •