Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 7 от 13 ПърваПърва ... 56789 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 61 до 70 от общо 129
    Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Това с евангелието и мене ме впечатли. Явно има много мъдрост в него. Ще взема да се врека да го прочета, въпреки че съм върл атеист. Иначе ако наистина има господ, ясно е че моето място е в деветия кръг на ада, но предпочитам длъжността "бъркач на казан". Пък ако дявола реши да ми се довери, ще му измисля автоматизирани компютърно управляеми електронни бъркачки с телеуправление и електронно регулиране на температурата, налягането и подаването на гориво. Ще му въведа и ВЕИ технологиите, за да може да реализира икономия на енергия.

Автор
    Регистриран
    21.07.2013
    мравчена киселина

здавейте колеги обяснявам точно в един сайт прочетох че плаките формитом трябва да се сложат по обят и сега като мисля и премислям стигам до заклучението че майките не са умрели а работните пчели които се врьщат ги обиват заради миризмата може би трябва да се слагат кьсно когато всички пчели са се прибрали в кошера иначе ефекта беше много добьр даната се посипаха с акар с лентите никога не сьм получавал такьв ефект затова искам да разбера каде мие грешката дайте сьвет благодаря предварително

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Евангелието (то не е едно, а цели 4 канонични и над 50 други) е наистина мъдро четиво, но текста на koragroup е една сполучлива шега. В Евангелието такъв директен текст за простотията човешка няма.
    Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
    "Това е моята гледна точка"

VIP Автор
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Раковски
    Цитат Първоначално публикувано от Mateev Виж публикацията
    Това с евангелието и мене ме впечатли. Явно има много мъдрост в него. Ще взема да се врека да го прочета, въпреки че съм върл атеист. Иначе ако наистина има господ, ясно е че моето място е в деветия кръг на ада, но предпочитам длъжността "бъркач на казан". Пък ако дявола реши да ми се довери, ще му измисля автоматизирани компютърно управляеми електронни бъркачки с телеуправление и електронно регулиране на температурата, налягането и подаването на гориво. Ще му въведа и ВЕИ технологиите, за да може да реализира икономия на енергия.

За какво ти е този юр да се натягаш на рогатия.Просто трябва да се вредиш на нашия казан-сами се бъркаме.

VIP Автор
    Регистриран
    04.02.2012
    Пчеларски район
    Русенски
    Ето още един, все още кандидат пчелар-писател:

Цитат Първоначално публикувано от Ivan_vd Виж публикацията
    След толкова далги дни някав отзив по темата колеги.За отводките ми е ясно ,пишете ми на лични оферти а давкане по темата не ми помага а отводките че ште бадат маи месец началото на уни е ясно важното е да намеря и да се договоря с човека и да е по близо до Видин .
    Жалко, че ще заминат едни грешни пари от програмата в канала...
    Георги Корчев се казвам
    България е малка държава и затова винаги има идиоти наблизо!
    "Разликата в потенциалите поражда напрежение" ... или как физиката обяснява факта, че не се разбирам с прости хора

Мисля си така ли се раждат или после затъпяват....

VIP Автор
    Регистриран
    04.02.2012
    Пчеларски район
    Русенски
    Цитат Първоначално публикувано от М.Петров Виж публикацията
    Мисля си така ли се раждат или после затъпяват....
    И да и не..

Да, всички се раждаме така... после всички ни правят "умни", но при някои "насила хубост не става"...
    Георги Корчев се казвам
    "Разликата в потенциалите поражда напрежение" ... или как физиката обяснява факта, че не се разбирам с прости хора

Почетен Автор
    Регистриран
    28.07.2013
    Пчеларски район
    Странджа
    Бисерите продължават въпреки всичко.Дерзайте отводки.

Автор
    Регистриран
    07.10.2013
    Којто много грешки прави,
    нјакога погреши... па вистина каже.

VIP Автор
    Регистриран
    04.02.2012
    Пчеларски район
    Русенски
    Цитат Първоначално публикувано от BUGI Виж публикацията
    Којто много грешки прави,
    нјакога погреши... па вистина каже.
    Буги, ти си друга бира... (друг случай).
    Ти се стараеш да се изказваш така, че да те разбираме. И не си роден и учил в съвременна България.
    Както съм писал и друг път, хора, които имат лошо отношение към езика си, вероятно ще са немърливи и към стоката си (пчелите). А това е опасно за всички комшии пчелари на подобни мърльовци
    Георги Корчев се казвам

Страница 7 от 13 ПърваПърва ... 56789 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •