Цитат Първоначално публикувано от koragroup Виж публикацията
...Не го написах вчера, ама днес няма да се сдържа. Общиската и областната служби се намират в бившите помещения на "данъчното". Вратите са от преди 5-10 години - монолитни дървени врати, каси и первази, които биха надживели и ядрена атака. От два дни в коридора стоят съответен брой МДФ врати и каси - явно някой някъде е спечелил програма за неотложна подмяна на "райските двери" с модерни такива и да живее процента!!! Не завиждам, ама ме фана яд, че няма начин да взема старите врати и каси (от стария материял), но то така или иначе това е част от далаверата...вероятно...
Днес бях там, нмах време да се разхождам по етажите, само на 6-ти. Не съм нито професионален дърводелец, нито архитект или проектант, за да кажа до колко новите врати са по-добри или лоши от старите - това което видях е че са лъскави, добре полирани, с масивни брав, затварят се по-леко от старите и ми изглеждат с по-високо ниво на шумоустойчивост.
Но това което е факт е, че служителите определено изглеждат щастливи от новте придобивки, така някак си по приветливи и отзифчиви(тия при които бях мяистора тъкмо им слагаше пяната около новата каса...) обработиха ми декларацийкта за 4-5 минути, като си показваха едни на други какво да правят(нещо като взаимо-обучаваха се).
...колкото до старите врати Жорка, ако имаш превоз който да паркираш отстрани на изчислителния, в ляво на входа, мяташ едно работно яке, вратите в асансьора от там в това с което ще си ги превозиш - и са твои...

;-)