и аз си поръчах от 10,60 дано неми изпатят и намен от по евтините и благодаря много за сайта
и аз си поръчах от 10,60 дано неми изпатят и намен от по евтините и благодаря много за сайта
Аз я ползван за вадене на първата рамка, когато са надградили и е тясно и по нататък с ръце. Дефектира най-често пружината и се появява ръжда при по евтините.
Предпочитам да пия от извора.
Миналата пролет, когато ми се налагаше да обслужвам кошерите с една ръка, ми беше доста полезен помощник, но иначе не ми е удобна. Колкото и да внимавах утрепах две майки.
Ползвам я вече два сезона. Има една еластична тел, която я отваря след стискане - тази тел се счупи и не съм я поправил още.
Много е удобна. Първо с нея отлепям рамката като с рамкоповдигач и след това я захващам централно за горната летва и я вдигам. По този начин е ангажирана само едната ми ръка
Тодор Тодоров
При пълен плодник първата рамка винаги вадя с нея, много ми е удобна.След това при другите не я ползвам, причините ги знаем.
Силата присъства там, където работи мисълта.
На мен въобще не ми е удобна от 2 г. я имам и много пъти съм се пробвал да работя с нея и нестава, но всичко е въпрос на навик ако се наложи някога да работя с една ръка сигурно ще ми стане удобна.
И аз я имам и сега ме е яд, че толкова пари дадох за нея и седи в чекмеджето.
Дано. Ако пък ли не....това ще е поредното захвърлено желязо в някой ъгъл.
Working....
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))