Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 22 от 100 ПърваПърва ... 1220212223243272 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 211 до 220 от общо 991
    VIP Автор
    Регистриран
    25.02.2013
    Пчеларски район
    Монтана
    Абсолютно нормално е при 600 лева материал да вземе 300 лева за работа.
    Повечето майстори взимат толкова за труд колкото струва и материала.
    На мен ми хареса, гледах ги и на други места, но цената е значително по голяма, разгледай в нета и си избери най подходящата за теб.

ПП: аз съм повторил поста на scutellator, но не го бях видял

Забранен
    Регистриран
    21.09.2012
    Пчеларски район
    Русенски
    Цитат Първоначално публикувано от LoGo Виж публикацията
    Търся нещо около 700... 1000лв са твърде много за този модел центрофуга. Както и да я пресмятам не може да стъпи повече от 600лв. Тоест 400 за труда ? Не благодаря....
    Колега, като не ти харесва направи си я сам! Що си тръгнал да търсиш да си купуваш "за без пари"?!? То да не е само труда, тия хора нали поддържат някаква матерална база, машини, цехчета, работилници, вероятно и заплата на някой или няколко работници. ...много е лесно тъй лаишката да им правите на хората сметката! Едва ли някой от тях(няколкото български производители на пчеларско оборудване и нвентар) са ви задърпали насила да ви продават...

Потребител
    Регистриран
    23.06.2012
    Изразих личното си мнение. Проблем ли има ?
    Нормално е стока, която се търси да и се надува цената, но не се оставяйте да бъдете жертва на рекет от всички страни... От добротата и колегиалността на пчеларите се възползват всички, които имат достъп до техния финансов портфейл

Забранен
    Регистриран
    21.09.2012
    Пчеларски район
    Русенски
    Аз също изразявам личното си мнение, но както се вижда и други колеги ти казват, че не си прав.

Почетен Автор
    Регистриран
    27.09.2010
    Няма български производител, който да предлага качеството на вносните(дори сръбските) центрофуги. Има много да се учат, а цените им са сходни с тези на вносните. Никога не бих си купил центрофуга, произведена в България!
    Working....

VIP Автор
    Регистриран
    25.02.2013
    Пчеларски район
    Монтана
    Цитат Първоначално публикувано от vanHanegem Виж публикацията
    Няма български производител, който да предлага качеството на вносните(дори сръбските) центрофуги. Има много да се учат, а цените им са сходни с тези на вносните. Никога не бих си купил центрофуга, произведена в България!
    Може ли да ми пратиш линк с вносни центрофуги за 950 лева, защото ми предстои да купувам а намирах по 1600 най евтините.

Потребител
    Регистриран
    23.06.2012
    Аз вече реших да си платя на заварчик и да си начертая проекта. Кво да купувам простотии с лагери от 4лв парчето и после да се ядосвам... ще си я наглася с лагери СКФ + вътрешна семерина, центрирана ос и ел. система и като завърша проекта ще го кача в темата! Аман от кожодери....
    1000лв е цената на това да си технически неграмотен в днешно време ми се струва...

Почетен Автор
    Регистриран
    27.09.2010
    Не мога да изпратя линк. Отдавна съм решил този проблем. Изложението в Плевен е за това - да видиш, да седнеш с представителя и да договориш. И един съвет - не купувай "на парче". Заедно с центрофугата ще ти трябва вана за разпечатване, ел.нож за разпечатван, матуратор....Взети заедно могат да се договорят и с 25-30% по-ниска цена...
    Working....

VIP Автор
    Регистриран
    25.02.2013
    Пчеларски район
    Монтана
    Кога е изложението в Плевен?
    Вана съм започнал да си правя, ел. нож ще си купя а за матуратор ще изчакам малко - няма финанси.

Заслужил Автор
    Регистриран
    12.05.2013
    Нали съм нов и сега от вас научавам за матуратор.Какво представлява и каква дейност се извършва с него???Mерси

Страница 22 от 100 ПърваПърва ... 1220212223243272 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •