Докторе, какво става в работната група ?
Докторе, какво става в работната група ?
Никога не предпочитай личната си глупост пред полезния съвет. Сократ
Всеки трябва да извърви своя пчеларски път... Доктора от Павликени
Сега е времето на слънчевите кубински плажoве и месенето на медени питки с пудра захар- със сигурност една част от работната група прави поне едното нещо.- Какво може да става в "група" от 25 души, в която държавните служители са примерно 50%+1, всичко си върви по до болка познат сценарий- пчеларите пак да са си от "женската страна", както обичаше да ми повтаря преди години един бивш кмет на Павликени. Четох по форумите, че част от "пчеларите-шефове" не искали и прецакали предложенията на другите "пчелари-нешефове" и ги игнорирали и дори унижили, дори се обединили "баш шефовете", уж наужким за пред министъра, защото той много страдал, че при всяка среща с тях, те/ другите пчелари в групата/ се карали пред него с "баш шефовете" по цели 2 часа и половина и им падал силно авторитета на "шефовете". Това било "хитър" ход, който щял да матира другите нечленуващи в групата родни пчелари- но така се пише във форумите , а знаем, че "совите не са това което са"! Виждам, че Димитър Бонев не писал отдавна, може да пише, защо така се изкривиха нещата? И кой, кой, кой, все дразни тези вечни "динозаври"?
Този пост е редактиран от Evgeni Petkov; 14.12.2013 в 21:27.
Да пиша ама какво да пиша. Бах подготвил на Михайлов за прословутото последно заседание на "председателите" проект, в който към всеки член от закона бяха написани всички алтернативни предложения, които бяха постъпили до момента, а там, където вносителите бяхме стигналидо някакво общо предложение, самото предложение, но вместо това господата решили, че сега закона не е на дневен ред.Защо ли? Та решили да правят нова партия или да се обединят. Но каква е целта на това обединение и дали въобще ще се състои само те си знаят. Важното е, че промени в закона скоро няма да има. Та господата за пореден път доказаха, че не ги е еня за пчеларите.
И аз така смятам, че закон няма да се промени, идеята е да се размиват във времето неща сега до 8 януари, после до евроизбори и докато "свят светува". Много се смях, че за да забавят максимално някаква и минимална промяна взеха решение да се прекръстят и с нови имена, без да свикват поне за "парлама" управителните си тела. Това показва и на незнаещите, че те са кухи организации, един вид "неправителствена организация в частна полза на-човека еди-кой-си". Дори потърсих отговор от единият подписал, как аджеба ще стане от "национален" например "народен" неговия съюз- това изисква много време за заличаване и промяна на наименования в съд и правилници. Изобщо бих го нарекъл "цирк на обединените пчеларските търтеи". И да напиша пак, че това се случва и защото не се организира една обща пчеларска организация, без значение кой ще застане отпред, а се прие варианта за превземане на кухите "национални" пчеларски организации!
Дааа, с последното ти изречение трябва да започват и да завършват всички постове в тази тема... Всичко останало е ала-бала, макар и написано от сериозни хора. Мии, ..хотелось как лучше, получилось как всегда...
.......
Мисля, че вратата на небесний рай
на къде изглеждат никой ги не знай,
че не таз килия извожда нататък,
че из света шумен пътят е по-кратък,
че сълзите чисти, че вдовишкий плач,
че потът почтенний на простий орач,
че благата дума, че правото дело,
че светата правда, изказана смело,
че ръката братска, без гордост, без вик
подадена скришно на някой клетник,
са много по-мили на господа вишни
от всичките химни и тропари лишни.
Мисля, че човекът, тук на тоя свят
има един ближен, има един брат,
от кои се с клетва монахът отказа,
че цел по-висока Бог ни тук показа,
че не с това расо и не с таз брада
мога да отмахна някоя беда
от оня, що страда; мисля, че канонът
мъчно ще направи да замлъкне стонът;
че ближний ми има нужда не в молитва,
а в съвет и помощ, когато залитва;
мисля ази още, че овчарят същ
с овцете живее, на пек и на дъжд,
и че мойте братя търпят иго страшно,
а аз нямям нищо, и че туй е гряшно,
и че ще е харно да оставя веч
таз ограда тиха, от света далеч,
и да кажа тайно две-три думи нови
на онез, що влачат тежките окови.
Рече и излезе.
........
И. Вазов
Готов ли си jordanov ????
Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
"Това е моята гледна точка"
Отдавна. Само че аз съм на друго поприще. Там не дават да слагаш две дини под една мишница.
В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))