Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 1434

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от rosty_sz Виж публикацията
    Пиши как са се развили нещата. Ако познаваш колегата, го прати да си затвори кошерите. Ако кълбото е успяло да се събере ще оцелеят.
    Ще пиша когато има някакви резултати.
    Колегата го познавам бегло, но имаме общ познат, на когото съм казал да го информира.Той от тази година се настани. Това са отводки от средата на лятото.
    До колкото успях да видя от далеко, сандъците са останали затворени, но не исках да оставям стъпки по снега, за да не ме обвинят после в нещо, което не съм направил.

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Днес, една седмица, след като видях обърнатите сандъци, си стояха по същия начин. Незнам дали моя човек не е предупредил собственика или собственика не му пука, но ми дожаля за пчеличките и оправих сандъците. На едните бяха се отворили дъната, а другите само разместени и гледам пчеличките вътре живи на кълбо, което затвърждава тезата, че пчелите не умират от студ, а от глад, при условие, че са стояли поне една седмица отворени при измерени минимални температури през седмицата -10 градуса за района.
    Прикачени миниатюри Прикачени миниатюри SAM_1457.jpg‎   SAM_1459.jpg‎  

Заслужил Автор
    Регистриран
    12.05.2013
    Цитат Първоначално публикувано от kuline Виж публикацията
    Днес, една седмица, след като видях обърнатите сандъци, си стояха по същия начин. Незнам дали моя човек не е предупредил собственика или собственика не му пука, но ми дожаля за пчеличките и оправих сандъците. На едните бяха се отворили дъната, а другите само разместени и гледам пчеличките вътре живи на кълбо, което затвърждава тезата, че пчелите не умират от студ, а от глад, при условие, че са стояли поне една седмица отворени при измерени минимални температури през седмицата -10 градуса за района.
    Във кой район са кошерите?При нас във Врачанско отдавна се стопи снега.

Автор
    Регистриран
    19.02.2013
    Пчеларски район
    Петрич
    Много-добро дело си направил колега, дано повече хора да мислят и постъпват като теб.

Наблюдател
    Регистриран
    08.10.2010
    Благодаря на колегата Kuline! Възвърна ми вярата, че доброто все още съществува по нашите места.

Почетен Автор
    Регистриран
    28.07.2013
    Пчеларски район
    Странджа
    Не е така колега.Когато си ги видял обърнати,ти е заговорила съвестта,а тя никога не бърка.Остави го собственика,гледай твоята съвест какво ти казва.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 9 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 9 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •