Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 45

Разгънат преглед

Заслужил Автор
    Регистриран
    28.11.2013
    Здравейте отново и благодаря за интереса към обявата ни. Ще опитам да отговоря на всички въпроси, които Ви интересуват, един по един.

Относно цената: цените за кг, които предлагаме, са следните - за букет (вкл. рапица и слънчоглед) 4,20лв; за липа - 4,40 лв; за акация - 5,50лв. Цените ни не са тайна или нещо вариращо според случая - те се обявяват от колегите откакто са актуални и на двата телефона, които съм посочил в началото.

Относно въпроса на г-н Матеев за покупката на мед от фирма, регистрирана по ДДС - да, работим по този начин от доста време и с други наши доставчици. В този случай цената, която Вие трябва да фактурирате, е 4,20лв без ДДС и 5,04лв с ДДС. Политика на фирмата е да се работи с документи за всеки купен килограм мед. В случай, че цената и другите условия Ви удовлетворяват, моля обадете се на посочения мобилен телефон, за да уточните с колегата време за взимане на проба.

Аз лично не виждам причина, която да ни спира да пуснем обява в един пчеларски форум - в работата си се придържаме към принципа да бъдем коректни с всеки и мисля и се надявам, че няма пчелар, с когото сме работили, който по какъвто и да било начин да се чувства ощетен. Знам сега, че най-вероятно цената ще стане център на дискусия - че е ниска, че има споразумения и т.н. Всеки от колегите преработватели има своя собствена политика и стратегия и е свободен да избира на каква цена да работи. Пазарът на мед на едро, както всеки друг пазар, има свойството да се саморегулира и в момента това са реалните цени, на които работим и които можем да предложим.

Поздрави и успешна седмица!
    Този пост е редактиран от Апитрейд Пловдив; 02.12.2013 в 10:57.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •