'); var sidebar_align = 'right'; var content_container_margin = parseInt('275px'); var sidebar_width = parseInt('255px'); //-->
Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Тази грешка е изписва горе в ъгала като се натисне Начало на форум
'); var sidebar_align = 'right'; var content_container_margin = parseInt('275px'); var sidebar_width = parseInt('255px'); //-->
Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Тази грешка е изписва горе в ъгала като се натисне Начало на форум
Si sapis, sis apis. (Ако си умен, бъди трудолюбив като пчела.) Луций Аней Сенека
Долу, под края на всяка тема има "Бърза навигация". Там в момента има два бутона - за връщане в подфорума и "Горе". Мисля, че ще бъде добре да има там и бутон "Нови мнения". Много ще е удобно за връщане към непрочетените мнения.
//Добавено
Прави ми впечатление, че мейлите за нови публикации в тема, в която съм писал идват с по 3-4 часа закъснение. Това е повече от досадно, ако очакваш бърз отговор. А ако влизаш честичко във форума е направо безсмилено. Може ли да се промени така, че след публикацията да се праща мейл веднага? За хора, които си прекарват по-голяма част от деня пред компютъра и ползват мейл нотификатор е повече от удобство.
Този пост е редактиран от tsc1; 01.08.2013 в 19:44.
Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
"Това е моята гледна точка"
Поради това,че темата "часовникът на форума" е заключена,моля модератор или админ да коригират часът /зимно часово време/,който стои най-долу на форума.Доста време откакто сме със зимно часово време и е крайно време да се обърне внимание на този на пръв поглед дребен детайл.
За съжаление нищо не мога да направя с часовника на форума. Тази настройка не е глобална. Всеки от вас си има собствена настройка за часовото отместване в профила си и ако сам не си я промени, няма кой друг да го направи.
Между другото тези настройки по подразбиране са така настроени, щото лятното и зимното време да се сменят автоматично. Ако при вас това не е така, вероятно нещо сте променяли (объркали).
Има, има нещо-о...Когато влизам във форума часовника е GMT+2.Когато разглеждам без да влизам часовника е GMT+3.Аз не знам защо, а и не ми пука щот часовника отдавна го игнорирам умишлено.Но колегата оса явно се дразни от несъответствието и сигурно е прав, за себе си.То това с часовника май са бели кахъри...
Не казвай " Хоп! " , преди да си скочил!
Би трябвало вече да се е оправило. За нерегистрирани потребители часовата зона се настройва от администратора, и наистина бях забравил да сменя лятното със зимното време. За регистрирани потребители настройките се правят от тях самите в собствените им профили.
Дори не бях забелязал че има часовник но при мен си показва вярно.
Моля , прегледаните от мен мнения, да не излизат като не прочетени при всяко влизане във форума.Това е от няколко дни.
Чух и забравих. Видях и запомних. Преживях и разбрах. Конфуций
Благодаря, светкавична поправка.
Чух и забравих. Видях и запомних. Преживях и разбрах. Конфуций
Снощи форума при мен го нямаше. Грешка 500 - Internal sever error.
Само при мен ли е имало проблем или...?
Георги Корчев се казвам
България е малка държава и затова винаги има идиоти наблизо!
"Разликата в потенциалите поражда напрежение" ... или как физиката обяснява факта, че не се разбирам с прости хора
В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))