Здравейте.Имам една дилема как да преместя 20 кошера на 250 км и кое време на годината е най подходящо със какъв транспорт е най удачно.Имам ли теоретично, някакъв шанс да ги преместя благополучно без много загуби
Здравейте.Имам една дилема как да преместя 20 кошера на 250 км и кое време на годината е най подходящо със какъв транспорт е най удачно.Имам ли теоретично, някакъв шанс да ги преместя благополучно без много загуби
Продай ги и си купи на новото място.
Чух и забравих. Видях и запомних. Преживях и разбрах. Конфуций
Най добре е през март.Теоретично шансът да НЕ загубиш нито една пчела е голям.А до март прочети темата(и не само).
Днес отивам да преместя 11 кошера на 30-40 метра ,на другия край на двора,12-ят(по-слаб) ще го оставя на старото место евентуално да обере летящата пчела.На прелките ще поставя слама да ги затрудни при излитане.Като преглеждам 10 дневната прогноза повече 7-8 градуса не го дават.След като премине всичко ще ви споделя за резултатите.
И аз имам да подреждам пчелина, но бях чел че февруари е най подходящото време.
Тази пролет закупих (преместих) над 400 кошера, някои от които ги транспортирах от повече от 200 километра. Жертви нямаше. По-точно жертва беше един единствен кошер по моя вина. Вътре в каросерията на камиона стана прекалено горещо и едно семейство се задуши.
Какво трябва да направиш при местенето:
1. Кошерите се товарят така, щото рамките им да са ориентирани по посока на движението. Така ще се клатят по-малко и вероятността да убиеш някоя майка ще е по-малка.
2. Кошерите да са стегнати с колани, за да не се отхлупят при някое сътресение.
3. Прелките (и сглобките на кошерите) се увиват много внимателно с тиксо. Гледай да са много добре уплътнени, защото иначе ако камиона спре някъде за малко, пчелите излизат и нападат всичко живо в радиус от 50 метра.
4. Кошерите могат да се товарят в камиона на два етажа, но така възниква опасност от прегряване на някой кошер. Когато камиона се движи, пчелите са нервни, ядат много мед и отделят много топлина. Ако не осигуриш някакво проветряване на каросерията, някой вътрешен кошер може да прегрее.
5. Подготовката за транспортиране става още предишната вечер или рано сутрин докато все още е тъмно. Затварят се прелките и се уплътняват колкото се може по-добре. Кошерите се пристягат с ремъци, увиват се и с тиксо. След това се товарят. Всичко това се прави по тъмно. С пукването на зората камиона вече трябва да е на път.
6. На всеки половин час се спира (извън населените места) и платнището се отваря, за да се проветри въздуха под него. Гледай да си облечен в пчеларски костюм, иначе лошо ти се пише. Винаги има излезли отнякъде пчели, които са много нервни и нападат безогледно всичко, което се движи. В населени места НЕ СПИРАЙ !!!
7. При пристигане на новото място кошерите се разтоварват и подреждат, и след това прелките се отварят. Хубаво е да се направи преглед за щети по време на транспорта, но можеш да го направиш и на другия ден, за да си нажилен колкото се може по-малко.
Здравеѝте г-н Матеев: Общо взето това което пишете е вярно.
Но имате грешка за посоката на рамките, неса по посока а перпендиколярно на посоката на движение.
И навсеки кошер се усигурява долна и горна вентилация.
Поздрави и не се сърдете за моята забелешка.
Матеев си е много прав за посоката на рамките ако не са по посока на движението ще се клатят и ще измачкат много пчели (освен ако не се добре заклеени)
Аз съм го правил това с една отводка, не остана място за нея и я сложих перпендикулярно и като я отворих след това на пода имаше няколко шепи пчели.
Ако са стари кошерите и не са отваряни отдавна така се закеили, че няма да мръднат както и да ги оставиш.
Матеев е много точен в описанието, защото при евентуални резки спирачки представяте ли си какво ще стане с рамките.А при завоите те много не се накланят, е освен ако взимаш завоите с несъобразена скорост.
Ако возиш само по асфалт е по правилно да са успоредни на посоката на движение. Ако се возят повечко време по черни пътища страничните люлеения са много повече и е по добре да са перпендикулярно на посоката на движение. И в двата случая си има подмор и има вероятност за загуба на майка. В никакъв случай на се возят незапълнени до край с рамки корпуси ако не са укрепени допълнително. Преди превозване при всички случаи е добре кошерите да не са отваряни поне седмица за да са позаклеели рамките. Ушерителите са задължителни и ако рамките на са такива трябва да се укрепят допълнително.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))