Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 37 от 65 ПърваПърва ... 27353637383947 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 361 до 370 от общо 643
    VIP Автор
    Регистриран
    31.12.2010
    Това не е правено от майстор. Нито в дърводелството, нито в пчеларството.
    Никога не предпочитай личната си глупост пред полезния съвет. Сократ
    Всеки трябва да извърви своя пчеларски път... Доктора от Павликени

Забранен
    Регистриран
    08.01.2011
    Пчеларски район
    Троянска община
    Колега asm22, тези снимки ме върнаха в детските години( около 10 годишен бях). Дядо ми имаше дърводелска работилница и аз се навъртах около него. Опитвах се да правя къщички за птички от отпадъчната дървесина, но за разлика от този кошер използвах истински пирони.

Автор
    Регистриран
    31.01.2011
    Колеги! Няма значение една котка бяла или черна е. Важно е да лови мишки!

Забранен
    Регистриран
    08.01.2011
    Пчеларски район
    Троянска община
    Колега тук си много прав. Но не по-маловажно е на каква цена и колко време , ще лови тези мишки?

Автор
    Регистриран
    19.11.2010
    Пчеларски район
    Павликени-Сухиндол,
    asm, нека ти остане само този кошер в новият ти пчелин, за да го показваш как не трябва да се прави кошер и особенно капак! Можеш във форума да приемаш предложения- колко месеца ще издържи този кошер от снимката ти на открито- мисля, че за 12 месеца ще даде фира!

VIP Автор
    Регистриран
    06.01.2011
    Пчеларски район
    с. Воднянци, обл. Видин
    Що бе какво му е на кошера, тия по програмите да не би да са по различни, въпреки че са на доста "дебели" цени?

Автор
    Регистриран
    31.01.2011
    Колеги пак взимам думата за малко. Като изкарат цяла година на открито пак ще сложа снимки. Тогава всеки ще си изясни кой и колко прав е бил. Имам кошери от 3-4 производителя. Абсолютно към всеки имам забележки. Горния който показах е изработен 100% по мои изисквания. Ако на някой капака или корпуса му изглеждат някак си, за мен са идеални понеже следват на 100% заданието. Евентуално страниците на корпуса могат да получат по 2 винта на ръб.

Този "дърводелец" няма никакво понятие от кошери.Кошерът ти ще се раздуе и разпадне за отрицателно време колега asm22.Грешни пари даваш,чак не ми се занимава да ти обяснявам всички недостатъци които се виждат от снимката,това не е кошер а едни прости кутии наредени една върху друга............Кажи му на тоя пишман майстор да си изтегли схеми от нета,да разгледа,да помисли за нещата,за атмосферните условия и тогава да се опита да направи кошери............

VIP Автор
    Регистриран
    31.12.2010
    Така е. Един майстор в какъвто и да е занаят, никога няма да си позволи да направи нещо с ума си и ръцете си, което после да го излага пред хората, независимо какви прищевки е имал мющерията. Затова навремето на всеки Майсторското свидетелство е висяло на стената и всеки си е слагал подписа или печата някъде. Пък сега - който си сложи триоперационна машина в гаража и се титулува "майстор"... Ами поне да разгледа темата назад, пълно е с красоти в тия 36 страници...
    Никога не предпочитай личната си глупост пред полезния съвет. Сократ
    Всеки трябва да извърви своя пчеларски път... Доктора от Павликени

Автор
    Регистриран
    10.10.2010
    Пчеларски район
    Велики Преслав
    Такъв "кошер" и без пари да ми го дават не бих го взел защото всичко вложено по него от тук на татък като грундиране , боядисване и др. са неоправдан разход. След година, най- много две зими и всичко в канала.

Страница 37 от 65 ПърваПърва ... 27353637383947 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 6 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 6 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •