Виж, или по закон (животновъдните обекти) трябва да са извън населените места (което е различно от това някой да те накара да си закараш пчелите в гората) , или страната (т.е. ти) ще трябва да плащаш глоби. Тук не става въпрос дали ти харесва или не. Има си причина свинефермите да не се намират в непосредствена близост до клиентите където се пласира продукцията, напр. в центъра на София. (КАКТО НА ТЕБ ТИ СЕ СТРУВА НЕРЕДНО ДА СЪЩЕСВТУВА СВИНЕВЪДЕН КОМПЛЕКС В ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ, ТАКА И ЗАПАДНИЯ МАНТАЛИТЕТ/НОРМИ НЕ МОЖЕ ДА ПРИЕМЕ ЖИВОТНОВЪДНИТЕ ОБЕКТИ ВЪТРЕ В НАСЕЛЕНИТЕ МЕСТА)
Въпросът е как хем да бъдат изпълнени европейските изисквания, хем законно щом искаш (при положение че е безопасно) да си ти стоят кошерите кадето са.
Не може да искаш Слънцето да ти бъде загасено, щото рано сутрин ти блести и ти пречи да спиш. Глупаво е. Всики проблем може да се реши и без да се наврежда на останалите.
Относто горските пътища, щом не ти харесва да караш джипка, ми винаги може да закараш машини които да ти асфалтират горския път.
Шегата на страна, аз също нямам високопроходима кола (не че имам нужда от такава). Ако се замислиш, реално и пчеларите във всички останали страни по света го имат този проблем със горските пътища, както и със кражбите ( макар и не навсякъде със същия интензитет, както тук), въпреки това пчеларството си съществува.
Ако си мислиш че аз съм врагът, щото мисля различно, просто си представи къде бихме стигнали с твоите представи за бъдещето.