Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 285

Преглед на хибрид режима

Заслужил Автор
    Регистриран
    05.01.2013
    "Varna" може и да не пиеш вече, но след 23ч. определено ти се проявяват някакви остатъчни ефекти....

До Георгий Корчев, името ми Вячеслав, живея във Варна, ще те помоля да не ме советваш какво да правя, и остави за себеси остатъчни ефекти. Не се познаваме лично, и мисля че не ти е трябва това, културно те моля пиши това което смяташ за провилно а мен остави да пиша това което аз смятам за правилно. Бъдеще покаже кой бил прав а кой крив. Аз дълго време не постил в форума и мога пак да го направя, мисля че в края на месяца ще ви бъде полезно да проследите собътия които ще има във Варна. Тогава ще се върнем към постове в форума.

Заслужил Автор
    Регистриран
    05.01.2013
    Господин Бонев моля да ми дадете возможност за телефонна връзка с Вас и моля напишите в каква организация членувате Ви. Благодаря предварително.

VIP Автор
    Регистриран
    31.12.2010
    Точно така, г-н Бонев, сигурен бях, че така ще ми отговориш. В такъв случай "плямпането по вестници и форуми" продължава. Може би до второ пришествие.

VIP Автор
    Регистриран
    04.02.2012
    Пчеларски район
    Русенски
    Цитат Първоначално публикувано от Bee Varna Виж публикацията
    "Varna" може и да не пиеш вече, но след 23ч. определено ти се проявяват някакви остатъчни ефекти....

До Георгий Корчев, името ми Вячеслав, живея във Варна, ще те помоля да не ме советваш какво да правя, и остави за себеси остатъчни ефекти. Не се познаваме лично, и мисля че не ти е трябва това, културно те моля пиши това което смяташ за провилно а мен остави да пиша това което аз смятам за правилно. Бъдеще покаже кой бил прав а кой крив. Аз дълго време не постил в форума и мога пак да го направя, мисля че в края на месяца ще ви бъде полезно да проследите собътия които ще има във Варна. Тогава ще се върнем към постове в форума.
    Вячеслав, извини ме, ако не си разбрал шегата ми. Не съм искал да те обидя!

Иначе съм сагласен, че трябва да има само един Пчеларски съюз. Както лекарския, учителския и т.н.

Съгласен съм и със задължителната регистрация над опр. брой кошери, като бонус за това да е освобождаването от данък.
    Георги Корчев се казвам
    България е малка държава и затова винаги има идиоти наблизо!
    "Разликата в потенциалите поражда напрежение" ... или как физиката обяснява факта, че не се разбирам с прости хора

Заслужил Автор
    Регистриран
    05.01.2013
    Прието Георгий!!!

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 5 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 5 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •