Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 10 от 29 ПърваПърва ... 8910111220 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 91 до 100 от общо 285
    VIP Автор
    Регистриран
    04.01.2012
    Какъв да е закон си имаме и не го искаме. Регистрацията на пчелините като животновъден в момента зависи от закона за ветеринарно медицинската дейност, а не от закона за пчеларството. Не съм стар пчелар и си държа на мнението, но и чувам какво ми говорят.

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Цитат Първоначално публикувано от Bee Varna Виж публикацията
    .... Да накараме пчелари да регистрират пчелини като животновъден обект и от там да започнем. Как мислите?
    Тия, които се занимават с отглеждане на калифорнийски червеи и тях ли да ги пишем животновъди?
    Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
    "Това е моята гледна точка"

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2010
    Пчеларски район
    Родопи
    Това за картата ще е предмет на наредба. И без това ще ме обвинят, че прекалено много разводнявам закона с текстове, които по принцип по биха подхождали на наредби към закона(наредби 15, 26, 27, 30) Проблема сега е как да представя нещата така, че да не ям бой.

VIP Автор
    Регистриран
    04.01.2012
    Освен да получиш широка подкрепа преди официалното представяне на предложението. Бой че ще има ще има ама поне да не е още в залата.

Super Moderator
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Добруджа
    ами кажи им че тоя път ще си търсим правата било пред техните офиси било в съда ...

другото което се сетих всеки има нейде забутана членска книжка за някой съюз има общи събрания може би е крайно време да ги изровим и да гласуваме смяна на председателите или направо заличаване на съюзите...
    Аз винаги искам хората да ми обяснят с прости думи за какво става въпрос. Ако те не могат, значи или те не го разбират или нещо не е наред.

Заслужил Автор
    Регистриран
    05.01.2013
    В района има над 1000 кошера, регистрирани животновъдни обекти наброяват 400 кошера 300 на моят приятел. Ветеринари извършват регистрации, но закон който ги изисква за пчелите е наш пчеларски. Джи пито няма права да те задължи да регистрираш Ж.О. Официален държавен лекар има, но за това трябва да бъде подаден сигнал към ОДБХ. В сигнала трябва да се посочи каде има пчели които не е регистрирани като ЖО.

Заслужил Автор
    Регистриран
    05.01.2013
    Организация на Мишо Михайлов представена във Варна с " областен координатор Янко Янков". Аз членувам в "Нектар" говорих с председателя и той ми увери че нямаме отношение към Янко Янков и Мишо Михайлов.

Заслужил Автор
    Регистриран
    05.01.2013
    ]Тия, които се занимават с отглеждане на калифорнийски червеи и тях ли да ги пишем животновъди?

Ти отглеждаш червеи или пчели? Що се легавиш не ми е ясно. Пчелата е диво неопитомено животно което в определени случаи може да причени смърт. Не виждам причина за подигравки

Заслужил Автор
    Регистриран
    05.01.2013
    Прочетох това което пише Бонев, има място за обсъждане. Не трябва да има пчелини в населени места.

VIP Автор
    Регистриран
    04.02.2012
    Пчеларски район
    Русенски
    "Varna" може и да не пиеш вече, но след 23ч. определено ти се проявяват някакви остатъчни ефекти....

Хората се чудят как да го внесат предложението, ти ще го обсъждаш...
    А последното ти изречение е направо "бисер". Застреля от упор половината пчелари в България... В реда на твоите предложения, предлагам да забраним на пчелите да жилят и да не се роят!
    Никога не коментирам чуждото мнение ама ти ме изкара извън нерви ;-)
    Георги Корчев се казвам
    България е малка държава и затова винаги има идиоти наблизо!
    "Разликата в потенциалите поражда напрежение" ... или как физиката обяснява факта, че не се разбирам с прости хора

Страница 10 от 29 ПърваПърва ... 8910111220 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •