Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 7 от 13 ПърваПърва ... 56789 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 61 до 70 от общо 127
    VIP Автор
    Регистриран
    06.01.2011
    Пчеларски район
    с. Воднянци, обл. Видин
    Цитат Първоначално публикувано от svetlin
    Гледам някой колеги поставят парче найлон под капаците неставали много конденз.Защото мен есента ме дострашя ако може някой да ми обесни как става тая работа. wink;
    Ако визираш моите снимки, това не е найлон,а обикновено парче плат с което уплътнявам разните фуги и по тоя начин се опитвам да намаля риска от нападение, който миналата есен беше много висок и ми струваше загубата на три кошера sadsmile;

Потребител
    Регистриран
    22.01.2011
    Благодаряви колеги за бързите отговори дано повече испролетеят че много е студено на село. wink;

Потребител
    Регистриран
    22.01.2011
    Колеги взех ленти ВАРОТОМ от изложението в Плевен.Обаче като гледам времето незнам дали ще мога да ги сложа другата седмица.Имали значение ако се сложат малко по късно.

Заслужил Автор
    Регистриран
    29.09.2010
    Още е рано за ленти,15-20 март до тогава ще се оправи.

Потребител
    Регистриран
    22.01.2011
    Така мисля и аз колега все пак благодаря за одговора wink;

VIP Автор
    Регистриран
    06.01.2011
    Пчеларски район
    с. Воднянци, обл. Видин
    Колеги взех ленти ВАРОТОМ от изложението в Плевен.Обаче като гледам времето незнам дали ще мога да ги сложа другата седмица.Имали значение ако се сложат малко по късно.
    Колега, при подходящо време си направи един основен пролетен преглед и виж какво е положението на пчелите и тогава ако всичко е наред, лесно ще сложиш лентите, иначе самото слагане на лентите не значи че си приключил ангажимента си към тях

Как да слагаш сега ленти в тоя студ.....Пчелите са на кълбо и не са активни.....трябва температурите да станат положителни,но пък е добре и да ги сложиш преди да се появи много пило в семействата....Аз лично тази година ще третирам с ВАРОЛИК......

Потребител
    Регистриран
    22.01.2011
    Колиги все пак съм начинаещ затова се допитвам до вас.Извинявам се ако съм досадил на някой. :D

Почетен Автор
    Регистриран
    26.09.2010
    Колиги все пак съм начинаещ затова се допитвам до вас.Извинявам се ако съм досадил на някой. :D
    Въобще не се притеснявай да питаш форума е за това.
    Силата присъства там, където работи мисълта.

Почетен Автор
    Регистриран
    26.09.2010
    В момента в Берковица вали сняг снежната покривка е около 15 см температурата е -8 градуса.Така е вече цяла седмица.Зимата се завърна.Ресите на леската най-вероятно ще измръзнат в голямя степен.
    Силата присъства там, където работи мисълта.

Страница 7 от 13 ПърваПърва ... 56789 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •