Цитат Първоначално публикувано от Димитър Бонев Виж публикацията
Аз все с мисля, че преди да започнем да протестираме пред държавните институции, първо трябва да вземем да си почистим собствения двор.
Напълно заставам зад написаното от Димитър! Аз, който не мога да се нарека "пчелар" в истинският смисъл на самата професия, винаги съм искал честни и доброжелателни отношения в този бранш. В Киев имаше наистина основно два вида български пчелари- "ескурзианти" с торбички, бързащи за метрото за да се явят на туристическата обиколка вечерта и други, облечени в лъскави костюми, "наперени" че ще правят България домакин на Апимондия?!!! Сегашното подскачане не е по различно от едно предишно, когато, министър- председателят тогава- ББ, в ефир попита -А, бе, този защо сте го довели?! Наистина субсидиите са най- малкият проблем на пчеларите- трябва първо да си изчистите къщичката, както обичаше да казва същият ББ- но доколкото си спомням, преди няколко месеца г-н Матеев реши сам да си "превзема" всичките организации отвътре, като си плаща надлежно и навременно членският внос и да чака редовното годишно събрание, г-н Бонев не тръгна да направи Бай Георги- доаен и честен човек, макар и неизрасъл в София- председател, остава Ви един- единствен вариант- регистрирана НПО в обществена полза, около която да се обединят желаещите пчелари, които не желаят да са все от "женската страна". Разчитам, че Димитър Бонев може да предложи варианта за решение и ака има желание и мъдрост пчеларите ще застанат зад него- иначе протест заради самото "шумене" е губене на време!