Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 1262

Разгънат преглед

VIP Автор
    Регистриран
    04.02.2012
    Пчеларски район
    Русенски
    Цитат Първоначално публикувано от cecko96_1 Виж публикацията
    „Българските пчелни продукти са известни по цял свят и са еталон за безкомпромисно качество. Но докато чакаме да станем приоритети ще изчезнем.Защото ако един отрасъл не се финансира тоест субсидира той УМИРА.Къде са субсидиите за 2013г как за всички останали сектори има плащания а за нас няма? Къде са парите по де мини мис 12лв на семейство? Искаме национални доплащания за произведена продукция. Организации който не работят в интерес на пчеларството и ако нямат отчетена дейност през годината да бъдат ЗАКРИВАНИ .
    Абсолютно вярно!

И не мога да разбера, как един председател на официална организация, призовава към такава крайна мярка, като протест?
    Не е ли могъл да работи и защитава интересите на отрасъла си по нормалните начини?

И с какви очи ще протестира, ако самият той или негови приближени са сред малкото бенефициенти от досегашните оскъдни бюджети? Не разполагам с конкретни данни, но то рядко замирисва ако някой не е пръднал ... или по-лошо...

Все едно аз да протестирам пред оградата на тъщата, че ракията дето ми я дадоха с тъста и аз я изпих, беше с по-нисък градус и свърши бързо...
    Този пост е редактиран от koragroup; 09.10.2013 в 16:13.
    Георги Корчев се казвам
    България е малка държава и затова винаги има идиоти наблизо!
    "Разликата в потенциалите поражда напрежение" ... или как физиката обяснява факта, че не се разбирам с прости хора

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •