За някои от промените по програмата някои хора "драха котките" сума ти време за да могат да бъдат приети, хайде сега ще протестираме че това е направено. ( ????)
Парите за тригодишния период са намалени и то с пълно основание. ( Бюджета се формира на база пчелно семейство - по-малко пчелни семейства в БГ - по-малко пари от ЕС). Тук е момента да се протестира не че европейците са ни орязали парите ( неправомерно, т.е. - те са виновни за всичко), а за това че пчелните семейства са намалели. Главни виновници - ........ алчността.
За липсата на директни плащания - същите алчни хора направиха всичко възможно те да не бъдат отпуснати ( действайки пряко против интересите на българските пчелари, чийто "уж" представляват).
и т.н и т.н.....
Вместо да скандират по протести "кой ми ака в гащите?", посочвайки някой друг виновен за проблемите които сами УМИШЛЕНО създават, ако вземат да си подадат оставката всички тези неща ще изчезнат наведнъж като с магическа пръчка. Да обаче е хубаво да има изкупителна жертва, а те да продължават с фарса който играят.
Ама какво се сещам и аз, аз дори не съм пчелар в тази държава.