Като модератор:
Всички постове се трият с опцията "меко изтриване" за да може в случай на нужда поста да бъде възстановен. На мястото на всеки изтрит пост се появява съобщението "този пост е изтрит от .... ". На страница 45 има изтрити няколко поста но нито един не е на Nic 59. На същата страница Nic 59 има публикуван пост:

Цитат Първоначално публикувано от Nic 59 Виж публикацията
Във България няма пазарна икономика за меда а има свободен пазар, за това има райони където меда е скъп но и заплатите са двойни че и тройни. Във областните градове пазарната цената е една, по селата друга. Я ми кажете конкректно как ще ги "урегулирате"? За дъмпинг е смешно да се говори защото дъмпинг означава насищане на пазара зъс стока, повтарям насищане на пазара със стока на цена под пазарната, и то от едно лице или картел.Конкректно кажете каква е реалната цена на този мед, и какво може да се направи защото няма да е първия нито последния искащ такава цена. Филосовските ви расъждения ги приемам но от тях практическа полза няма.
Ако е имало друг пост различен от горния е бил преместен заедно с една дузина други постове в Свободната зона и които не са имали общо с темата. Ако смятате че преместения пост който се намира в тема Философски диалог на стр. 2 е по темата Цена на меда и е преместен незаслужено може да се обърнете към г-н Матеев за намеса.
Според правилата на форума като модератор имам правото да модерирам постове и теми без да обеснявам защо го правя. Ще ви помоля следващият път първо да се опитате да си изясните въпроса на лични с някой от модераторите или админа преди да пускате подобни твърдения които не са верни.

п.п
От няколко месеца насам в този форум не е имало скандали и размяна на остри реплики. Имам чувстовото че се опитвате да предизвикате отново конфликт и да насаждате интриги. Отправяте обвинения който са подвеждащи и създават впечатление че се трият постове за лична полза или в услуга на някого което не е вярно.