Здравейте пак.Ако последната дискусия за дъмпинг и т.н. е възникнала от моите 2 поста за цена 4 лв. ще направя малко уточнение.Без работа съм от години, гледам 30 кошера и 1-ия тон мед който съм извадил знаете какво влияние на пазара ще окаже.Като махна разходите, 250-те лева месечно които остават се превръщат в жизненоважни.Не всички имат възможност да гледат 100+ кошера по причини които няма да изброявам.Данъци , осигуровки и други врели некипели остават за приказния свят в който не живеем по-голямата част от българите.В Плевен цената на 1 кг мед на дребно е 6 лв.Толкова могат да си позволят хората.ТОЧКА.Качество - мачество...тук живеят българи, а не извънземни.Цената на която и да е стока се определя от хората които я потребяват и доколко е важна за живота им.Ако преодолеете емоционалната си зависимост ( на човек който влага труд, време и нерви) и погледнете с малко повече хладен разум ще видите истинската картина на нещата.Медът не е стока от първа необходимост.
Не поучавам никого и не влагам агресия в горенаписаното.Моля, да не приемате по този начин думите ми.