Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 30 от 60 ПърваПърва ... 20282930313240 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 291 до 300 от общо 599
    Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Сега е най-голямата лудница около отводките, майките, центрофуженето и т.н. Живот и здраве - ще го реорганизираме форума с модераторите, но това по-лесно ще стане на vBuletin. Самото прехвърляне се забави, защото сина ми излезе в сесия, а той е всъщност WEB администратора и IT специалиста. Той ползва и базовия акаунт с име Administrator.

Заслужил Автор
    Регистриран
    07.05.2011
    Няма ядове ,когато тогава ,успех на студента и на теб,запази 1 бурканче от акацията,ако идваш към морето без него да нев тръгваш tongueout;

VIP Автор
    Регистриран
    31.12.2010
    Искам да изкажа дълбоката си искрена благодарност към модераторския екип на Форума. В битието ми на регистриран потребител на форума pchelari.com имам около десетина мнения и коментари изтрити. Естествено, водим от т.21 от "Основните правила на форума" и като дисциплиниран човек това по никакъв начин не ме е смущавало. За първи път обаче ми се случва мое мнение да бъде редактирано, което разбира се силно ме развълнува и тук е мястото да изкажа специалната си благодарност към модератора borislav aleksandrov. Благодаря му за това че към редакцията има посочена причина - "Излишен спам". Така трябва ! Това е поредното доказателство за безкомпромисното придържане към правилата на форума и непоколебимото изискване към всички членове да ги спазват. Особено ме възхищава факта, с какво тихо и упорито постоянство се държи на стриктното придържане към т.т. 5, 9, 10, 17, 26 от "Основните правила...". Уверен съм че това е пътят за развитие и гаранция за превръщане на форума в един от най-добрите Бг форуми въобще.
    В заключение, още веднъж огромно благодаря към целия ръководен екип и пожелания все така и занапред, както винаги е било досега, да изпълняват пълноценно всичките 10 точки от "Правилата на модераторите", осигурявайки ни по този начин неописуемо удоволствие от присъствието ни в този прекрасен форум. Хвала Вам!

Наблюдател
    Регистриран
    31.01.2011
    Леле колко много триете!!!Впечатлен съм!Само пудрата захар сте оставили.

Super Moderator
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Добруджа
    Цитат Първоначално публикувано от elinpelin Виж публикацията
    Леле колко много триете!!!Впечатлен съм!Само пудрата захар сте оставили.
    Ико имаш претенции за твоя пост може да се обърнеш към Матеев да провери дали правомерно са изтрити постовете ви които бяха нищо повече от СПАМ и нямаха нищо общо с темата... С потребителя medved68/69 може си ги мерите на лични и да се разбрете откъде и кои е товарил мед за китай ....
    И "mmmmmmmmmmmmmmmm" е изключително важен пост който ни научи на много важни неща свързани с отглеждането на пчелите....
    A и псувни не се толелират - справка с правилата на форума
    Аз винаги искам хората да ми обяснят с прости думи за какво става въпрос. Ако те не могат, значи или те не го разбират или нещо не е наред.

VIP Автор
    Регистриран
    31.12.2010
    Модераторе, в подфорума "Цени", темата "Цена на меда", стр. 45, имам 2 мнения които липсват. Липсват и мнения на други потребители. Горните мнения бяха по темата и стояха няколко дни поред. Къде са те сега ? Изтрити ли са и на какво основание ? Държа да бъда информиран за твоите действия с оглед по-нататъшното ми участие във форума. Ако не си забелязал аз премислям внимателно всяко свое мнение, така че и след години да мога да седя зад думите си. В случай, че мои мнения продължават да бъдат редактирани или изтривани не на ползу роду, а за индивидуална полза на един или друг потребител на форума, то преустановявам с писането си във форума.

Наблюдател
    Регистриран
    05.07.2013
    Цитат Първоначално публикувано от jordanov Виж публикацията
    Модераторе, в подфорума "Цени", темата "Цена на меда", стр. 45, имам 2 мнения които липсват. Липсват и мнения на други потребители. Горните мнения бяха по темата и стояха няколко дни поред. Къде са те сега ? Изтрити ли са и на какво основание ? Държа да бъда информиран за твоите действия с оглед по-нататъшното ми участие във форума. Ако не си забелязал аз премислям внимателно всяко свое мнение, така че и след години да мога да седя зад думите си. В случай, че мои мнения продължават да бъдат редактирани или изтривани не на ползу роду, а за индивидуална полза на един или друг потребител на форума, то преустановявам с писането си във форума.
    Подържам мнението. Както има правила за писане, така има и ред за триене. Предишния администратор си позволи такова отношение и си закрих регистрацията .....

Super Moderator
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Добруджа
    отговорих на лични...

Нищо не е изтрито, не липсва и не е редактирано в конкретния случай. Много от мненията включително на собственика на форума бяха не по темата и преместени в Свободната зона - Философски диалог.

Ако смятате че са точно по темата Цена на меда и не е трябвало да бъдат местени ще бъдат върнати в съответната тема.

Яя колко много злъч стигаща до отчаяние... А до преди 3 минути съм си мислил че хора занимаващи се с пчели не могат да говорят така за други хора..., едва ли не със заклинания. Колко жалко. А уж пчелите ни одухотворявали, че даже и облагородявали...

П.п. Измекяр - http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%98%...BA%D1%8F%D1%80

П.п.п. Димитър Бонев, желая ви общуването с пчели, а и с хора да ви носи радост и душевен комфорт.
    Пасмина - http://rechnik.info/%D0%BF%D0%B0%D1%...B8%D0%BD%D0%B0

До скоро следях редовно форума. За три години нямам спомен някой от регистрираните тук потребители да е проявил качества, макар и виртуално, с които да е заслужил да бъде причислен към такава група. Няколкото десетки хора занимаващи се с пчели, които познавам лично, също нямат такива качества, категорично.

Димитър Бонев, за да не стават недоразумения, моля изяснете какво имате предвид с последното изречение?
    Аз винаги искам хората да ми обяснят с прости думи за какво става въпрос. Ако те не могат, значи или те не го разбират или нещо не е наред.

Наблюдател
    Регистриран
    05.07.2013
    Щракнете върху изображението за по-голям размер

Име:	ScreenHunter_01 Sep. 21 16.48.gif
Прегледи:      61
Размер:	9.8 KB
ID:	313borislav aleksandrov, постовете ми от тази страница са изтрити. Защо?

Super Moderator
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Добруджа
    Като модератор:
    Всички постове се трият с опцията "меко изтриване" за да може в случай на нужда поста да бъде възстановен. На мястото на всеки изтрит пост се появява съобщението "този пост е изтрит от .... ". На страница 45 има изтрити няколко поста но нито един не е на Nic 59. На същата страница Nic 59 има публикуван пост:

Цитат Първоначално публикувано от Nic 59 Виж публикацията
    Във България няма пазарна икономика за меда а има свободен пазар, за това има райони където меда е скъп но и заплатите са двойни че и тройни. Във областните градове пазарната цената е една, по селата друга. Я ми кажете конкректно как ще ги "урегулирате"? За дъмпинг е смешно да се говори защото дъмпинг означава насищане на пазара зъс стока, повтарям насищане на пазара със стока на цена под пазарната, и то от едно лице или картел.Конкректно кажете каква е реалната цена на този мед, и какво може да се направи защото няма да е първия нито последния искащ такава цена. Филосовските ви расъждения ги приемам но от тях практическа полза няма.
    Ако е имало друг пост различен от горния е бил преместен заедно с една дузина други постове в Свободната зона и които не са имали общо с темата. Ако смятате че преместения пост който се намира в тема Философски диалог на стр. 2 е по темата Цена на меда и е преместен незаслужено може да се обърнете към г-н Матеев за намеса.
    Според правилата на форума като модератор имам правото да модерирам постове и теми без да обеснявам защо го правя. Ще ви помоля следващият път първо да се опитате да си изясните въпроса на лични с някой от модераторите или админа преди да пускате подобни твърдения които не са верни.

п.п
    От няколко месеца насам в този форум не е имало скандали и размяна на остри реплики. Имам чувстовото че се опитвате да предизвикате отново конфликт и да насаждате интриги. Отправяте обвинения който са подвеждащи и създават впечатление че се трият постове за лична полза или в услуга на някого което не е вярно.

Страница 30 от 60 ПърваПърва ... 20282930313240 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •