Нямам идея защо някои постоянно натякват за големия си опит. Работили дълги години с пчелите и т.н. и направили пчелин от 15 кошера примерно. Напълно нормално е един човек с 150 кошера да трупа десетки пъти повече практически опит от един с 15. Като добавим и различните - умствен запас, инициативност, време с което разполагат, финансова възможност и т.н. мисля ,че няма никакъв проблем за два сезона един човек който в началото не е виждал кошер на живо да натрупа повече знания и умения от 80% от пчеларите в България. Само се замислете за средната възраст на пчеларите в БГ, за средния брой семейства с които пчеларстват и .................. Аз също съм новобранка, но се оказа, че за краткия ми пчеларски стаж съм натрупал повече знания и умения от доста пчелари с по десетки години опит, и особено от потомствените пчелари. Така се завъртяха нещата, че всички потомствени пчелари с които се познавам имат изключително малко знания и умения. Те са на принципа " Дядо ги гледа така, тати ги гледа така и аз няма смисъл да чета и да уча, аз имам пчели от както се помня и знам всичко, дядо и тати ми казаха всички тайни."
Матеев давай смело напред и се надявам да продължаваш споделяш с нас. Знаеш, че не се страхувам да критикувам остро когато се налага, но сега съм абсолютно съгласен с теб и те адмирирам както за това което правиш така и за поста по горе.