Искам да изкажа дълбоката си искрена благодарност към модераторския екип на Форума. В битието ми на регистриран потребител на форума pchelari.com имам около десетина мнения и коментари изтрити. Естествено, водим от т.21 от "Основните правила на форума" и като дисциплиниран човек това по никакъв начин не ме е смущавало. За първи път обаче ми се случва мое мнение да бъде редактирано, което разбира се силно ме развълнува и тук е мястото да изкажа специалната си благодарност към модератора borislav aleksandrov. Благодаря му за това че към редакцията има посочена причина - "Излишен спам". Така трябва ! Това е поредното доказателство за безкомпромисното придържане към правилата на форума и непоколебимото изискване към всички членове да ги спазват. Особено ме възхищава факта, с какво тихо и упорито постоянство се държи на стриктното придържане към т.т. 5, 9, 10, 17, 26 от "Основните правила...". Уверен съм че това е пътят за развитие и гаранция за превръщане на форума в един от най-добрите Бг форуми въобще.
В заключение, още веднъж огромно благодаря към целия ръководен екип и пожелания все така и занапред, както винаги е било досега, да изпълняват пълноценно всичките 10 точки от "Правилата на модераторите", осигурявайки ни по този начин неописуемо удоволствие от присъствието ни в този прекрасен форум. Хвала Вам!