Имах към стотина такива пити, които бях купил преди няколко години. Имах големи надежди, но практиката ми каза друго. Най-напред, пчелите с огромна неохота започнаха да ги градят въпреки различните методи, които им прилагах за да ги подлъжа. После майките избягваха да снасят в тях. Първо запълваха восъчните и само в краен случай преминаваха на тези. За сравнение кошерите, в които слагах нормални основи изграждаха няколко пъти повече от тези, в които слагах от тези. Ако има нормална основа първо градят нея и ако видят много зор чак тогава започваха да градят тези. В края на краищата поетапно ги отхвърлих като вариант. Поне за мен това не е удачно решение. Особено ако се гони продуктивност. Имах случаи в които съм слагал такива пити за градеж при обилна паша и съм губил. Нормалните восъчни основи биваха изграждани за денонощие и се пълнеха с нектар, докато при кошерите с пластмасови основи най-напред блокираха всичко що не е пластмаса и чак тогава започваха да хвърлят нектар в полуизградените килийки и даже не ги доизграждаха. От целия пакет 100 бр само 10-тина бяха изградени що-годе нормално. Дано и ти не останеш разочарован.