Основния недостатък е , че взимат много малко кошери. Ако трябва да преместиш примерно 80 кошера на 40км. разстояние се получават 8 курса по 80км и крайния резултат е 640 км. Просто няма как да стане за една вечер при положение, че се губи време за "закачане" и оставяне на платформата влиза се по черни пътища по които се кара супер бавно, защото ще подскача (който е дърпал малко ремарке по черен път знае).
За мен пазенето на кошерите е абсолютно задължително. В случая кошерите са поставени върху метални стойки-платформи, които ще са изключително апетитни за мангалите, които шетат абсолютно навсякъде. Ходят за билки, за дърва, за........ ужас. Тази година на акцията на 20-тия ден ми показаха изворче на 50 метра от лагера при положение, че всеки ден разхождам две кучета по няколко пъти и нарочно обикалям около лагера за да разгледам всичко. Знаят всичко и във всичко метално виждат скрап. Да пазиш по малко кошери не си струва така че ........ 640 км. +640 да ги прибереш след пашата.
Трябва да обърнем внимание и на факта, че тук става дума за специално ремарке с които се возят платформите. Основната му особеност е, че е много ниско. Това е така за де не стават високи платформите което е важно за тяхната стабилност. При превоз на товари особено по черни пътища винаги се търси нисък център на тежестта.
Идеята би ми харесала ако за ремарке се ползва платформа за коли и на платформите се качват 20-25 кошера. Отново става дума за хиляди левове инвестиция и шофьорска категория "Е".
Матеев смятам, че за твоя размах и обем на работа тези платформи не са подходящо решение. Според мен твоят вариант е описан в книгата на Венер от 39 до 50 страница. Там вече наистина имаме икономия на труд и възможност за работа в голям обем. Недостатък е че иска място за маневриране.