а е гледам тука кооператива на земеделците, все едни стари кучета, че и повечето червени, та като са зациклили на едни милиони левове ич и не чуват за възход - философията ти е вярна да знаеш (: но според мен, един компетентен човек с повечко контакти тип "връзки" ще ви свърши работа - другите условия и изисквания относно възраста му, па възхода и прочие са леко ненужни изгъзици, даже звучат много нелепо.
и ся ко стана последно - хем анархията се проваля, хем 10 000 годишните експерименти с лидери и те се провалят - изглежда, че от провала няма измъкване, а? .... дали с лидер, дали без лидер, крайния резултат все един и същ, странна работа. :D
п.п. инак за протокола - за сега не провявам желание за участие нито в хипотетичната асоциация, нито в евентуалната кооперация, но с интерес ще наблюдавам развитието на темите, а дай боже и практическото реализиране на идеите.
п.п.2 а и да - и аз съм останал с впечатление, че Бонев и Александров са значително по-компетентни спрямо останалите участници във форума (включително и мен), относно разискваните въпроси.

Цитат