Цитат Първоначално публикувано от Mateev Виж публикацията
Та на нас ни трябва ЛИДЕР, който в момента да е в режим на ВЪЗХОД - тоест млад до средна възраст, бързо развиващ се човек, който все още да не е достигнал до своето НИВО НА НЕКОМПЕТЕНТНОСТ. Не ни трябват стари хора с "огромен опит". Те вече буксуват. Те само могат да споделят опита си, ако някой въобще пожелае да ги слуша. Самия младеж във възход сам ще си прецени нуждае ли се от опита на старите или директно ще го пренебрегне, защото в неговата глава се раждат по-добри идеи.
а е гледам тука кооператива на земеделците, все едни стари кучета, че и повечето червени, та като са зациклили на едни милиони левове ич и не чуват за възход - философията ти е вярна да знаеш (: но според мен, един компетентен човек с повечко контакти тип "връзки" ще ви свърши работа - другите условия и изисквания относно възраста му, па възхода и прочие са леко ненужни изгъзици, даже звучат много нелепо.

Цитат Първоначално публикувано от Mateev Виж публикацията
Човечеството прави експерименти само от 10 000 години и както виждате, всичките са неуспешни.
Ако сличайно в някаква група или сдружение няма ясно изразен лидер, то тогава в групата се настанява АНАРХИЯТА и тя се проваля.
и ся ко стана последно - хем анархията се проваля, хем 10 000 годишните експерименти с лидери и те се провалят - изглежда, че от провала няма измъкване, а? .... дали с лидер, дали без лидер, крайния резултат все един и същ, странна работа. :D

п.п. инак за протокола - за сега не провявам желание за участие нито в хипотетичната асоциация, нито в евентуалната кооперация, но с интерес ще наблюдавам развитието на темите, а дай боже и практическото реализиране на идеите.
п.п.2 а и да - и аз съм останал с впечатление, че Бонев и Александров са значително по-компетентни спрямо останалите участници във форума (включително и мен), относно разискваните въпроси.