Прави ми впечатление, че дори и в тая тема никой не споделя никакви цифри. Въртят се някакви догадки кой колко марш имал и т.н. Абе хора напишете една изкупна цена на която продадохте. Аз ще ви кажа, че колкото и да говорите за 5 или 10 стотинки за голямо количество и че нямало възможност за пазарлък НЕ СТЕ ПРАВИ. Първата цена на която ми предложиха да ми вземат акацията беше 4.80 звъннах няколко телефона, които взех от познати и от вестника и след 4 дена продадох на 5.20лв. Прекупвача искаше да ме цака с хващане на тарата по 1.300 кг. и след кратък спор му казах да ме свърже с шефа си или да си хваща пътя. Последва телефонен разговор и тарата си стана нормалния 1 кг (30 грама отстъпих защото точния грамаж на тенекето е 0.970 кг.) и скапания кантар с който беше дошъл излезе от употреба и теглехме на моя електронен със съответния знак за стандартизация за тази година.
За сега всички в района се точат да изкупуват слънчогледа на 4.00лв., но получавам инфо от северна БГ за 4.40 и един случай за над 5 тона на 4.60лв. Няколко пъти се говореше по горе за 4.20 цена и мисля че това е минимума. Имам инфо и от София за 4.30лв. Хайде сега да видим дали ще потвърдим тези цени.