Аз имам четирирамкова преправяна от майстор в Монтана, и втори път ми рони зъбите на редуктора! Новия барабан е 16 рамков???? Избора е твой.
Аз имам четирирамкова преправяна от майстор в Монтана, и втори път ми рони зъбите на редуктора! Новия барабан е 16 рамков???? Избора е твой.
Весела коледа колеги
Бих искал да ви запитам, откъде мога да си купя центрофуга за около 700 лева. Имам желание да е за поне 16 корпусни рамки и електрифицирана.
От Червен бряг 24рамкова радиална електрическа за около 1000 лева(преди месец ходих, гледах ги и ми хареса тогава беше 940 лв. но ми каза че варира в зависимост от материала).
Аз съм решил февруари да си купя една, ако всичко е на ред с кошерите.
Търся нещо около 700... 1000лв са твърде много за този модел центрофуга. Както и да я пресмятам не може да стъпи повече от 600лв. Тоест 400 за труда ? Не благодаря....
Абсолютно нормално е при 600 лева материал да вземе 300 лева за работа.
Повечето майстори взимат толкова за труд колкото струва и материала.
На мен ми хареса, гледах ги и на други места, но цената е значително по голяма, разгледай в нета и си избери най подходящата за теб.
ПП: аз съм повторил поста на scutellator, но не го бях видял
Колега, като не ти харесва направи си я сам! Що си тръгнал да търсиш да си купуваш "за без пари"?!? То да не е само труда, тия хора нали поддържат някаква матерална база, машини, цехчета, работилници, вероятно и заплата на някой или няколко работници. ...много е лесно тъй лаишката да им правите на хората сметката! Едва ли някой от тях(няколкото български производители на пчеларско оборудване и нвентар) са ви задърпали насила да ви продават...
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))