Не знам за вас, но аз ежедневно следя статистиките на форума, защото те са един критерий дали се харесва на хората това, което правим с екипа ми напоследък. Един от показателите е брой хора, които са логнати едновременно на форума. За вчерашния ден в 12:00 часа имаме нов рекорд от 206 едновременни посетители. Повечето от тях са анонимни, част от тях дори са роботи на Google и Yahoo, но все пак числото 206 е впечатляващо. Аналогичното число на форума на Динко е 69 посетители през 2007-а година - тогава, когато неговия форум е бил в разцвета си. От тогава до сега този негов рекорд не е подобряван, а при нашия форум почти всеки един божи ден рекорда се подобрява и числото на едновременно работещите потребители нараства.

Каквото и да приказват песимистите, това число всъщност е един сигурен критерий за нарастване на популярността на форума, и аз се радвам, че за това нарастване на потребителите аз и моят екип имаме някаква, макар и малка, заслуга.

Както написах по-горе, това е една от малкото радости в живота, заради които си струва да живееш - това е тогава, когато започнеш да виждаш положителните резултати от собствения си труд.