Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 400

Тема: ЗАХАР

Преглед на хибрид режима

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Ами че те семействата ми вече станаха 700 или 800 и непрекъснато ги изсилвам да градят рамки и майките да снасят яйца, така че между пашите хранилките не изсъхват. Сега след слънчогледа ще направя още отводки, като целта ми е да вляза в зимата с 1000 силни семейства. При това положение ще храня интензивно чак до 15 септември и съвсем не съм сигурен дали тази захар ще ми стигне. Освен захарта имам и 2 тона Апиинверт и от време на време разнообразявам дажбите.

Цитат Първоначално публикувано от Mateev Виж публикацията
    Ами че те семействата ми вече станаха 700 или 800 и непрекъснато ги изсилвам да градят рамки и майките да снасят яйца, така че между пашите хранилките не изсъхват. Сега след слънчогледа ще направя още отводки, като целта ми е да вляза в зимата с 1000 силни семейства. При това положение ще храня интензивно чак до 15 септември и съвсем не съм сигурен дали тази захар ще ми стигне. Освен захарта имам и 2 тона Апиинверт и от време на време разнообразявам дажбите.
    Опиши моля как храниш (ако не е тайна и ако имаш време) целият процес от започването февруари или март,когато започваш до завършването септември какво е съотношението на захарта и през колко време даваш какво количество,колко време преди пашата спираш и колко след нея започваш?Ще бъде интересно и поучително мерси!

Модератор
    Регистриран
    20.08.2014
    Пчеларски район
    Североизточен
    В МЕТРО има захар 1кг разфасовка 400 ккал на цена 1,06лв/кг с ДДС за тези с отстъпка 10% идва на 0,954лв/кг с ДДС.
    Аз взех Сладея на Захарни Заводи в 5кг разфасовка на цена 1,22лв/кг с ДДС, а с отстъпката стана 1,098лв/кг с ДДС.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •