многокорпусни гледам аз.
Ползвам тази година да храня 20 отводки с Апиинверт (ако се приема като реклама на марката го редактирайте)
Миналата година със захар изградиха от 4 до 10 рамки (т.е. 6) за месец. Със 800мл от този сироп на всеки 3-4 дни за седмица и 3 дни станаха на 10 рамки. Въпреки, че е по-скъп от захар излиза доооооооооооооста по-евтино.
За един месец със захар храня 10 пъти, а досега със храната съм хранил 3-4. Слагам по 2 основи на ходене силата която им дава е огромна защото е до такава степен сходна с меда, че я прибират в този и вид и в питите! Сметни си и горивото за колата и ти излиза още по-евтино със скъпата храна. Най-богатите хора казват - "Не съм толкова богат за да си позволя евтиното!" Забрави ги тия захарни разтвори и щурутии излиза по-скъпо и тормозиш пчелите!
Квото и да ти кажат аз съм на 22 години, още не съм се побъркал - действай с храна за пчели!

И не си взимай разни балкански измислици защото поради по-ниската цена на киселините за инвертиране на захарните си сиропи ползват киселини вместо ензими и по този начин нивата на хидрокси-метил-фурфурол стават по-големи киселинността на меда по-голяма и пчелите измират. И да не навлизам в още подробности... УСПЕХ!