Parapanov, тука
http://pchelari.com/forum/viewtopic....r=asc&start=45 имам няколко снимки на капак на панти. Значи вземам няколко чифта панти, режа осите, слагам 2 бр. мъжка част на капака, надолу по всеки етаж - 2 бр. дамска. Сещаш се че на следващия кошер ще бъде обратно. Спазвам геометрията до милиметър. Правя два пироня на Г и съединяване/разединяване на панта ми коства 10 секунди макс. На този кошер капакът е двускатен, тип "топъл таван" :D , плътни дъски, изолация и 0,7 поцинковка, тежък /обичам тежки капаци/ и отстрани е вързан с две парчета от синджира дето навремето удържаше магарето. И понеже шоуто трябва да продължава, единият синджир почва от ламарината и свършва в една арматура заварена за краката, така че се заформи и система за мълниезащита. Под капака - брезент на три части. За да не стават сакатлъци при празен магазин и отворен капак на гърба по етажите има и ключалки където трябва. Със сигурност има и по-съвършени варианти, при мен водещ елемент е да ползвам това което имам, в случая имам достатъчно обков.