Направо съм в захлас като я четох тази тема. Така и така от работилницата не излизам, къде мога да видя чертежи на 18/20 и 24 рамков лежак включващ разположенията на прелките както ги описва Лежаков. Главно детайли за капака отворите му за вентилация и тези дъсчици, които гледам по тези руски клипове, които слагат върху плодниковите рамки, или кой както е сметнал за най-удобно нека сподели. Малко ме озадачава тази работа с капака на панти като има и магазини. Примерно за 24 рамковия как изглеждат тези 7 рамкови магазини, пуснете няколко снимки в детаил да се видят. Само на наклонения на 45 градуса ми стана ясно как става работата с пантите и целия магазин също на панти, но как е възможно да се направи капака с панти че и магазини да има на хоризонтален лежак?
Още нещо. От скромния ми опит в изработката на кошери съм разбрал, че с направата на един нов за човека кошер му идват идеи как да улесняване изработката на следващия, както и улесняване на работата с тях като се заселят. Моля споделете.