Абе хора,за какви швейцарии и за какви щати говорите бе?Я се осъзнайте!Къде сте сега в момента???Първоначално публикувано от зуница
Много ли е хубаво в тая швейцария?Еми отивайте си там !Аман от ренегати ! Всеки ми хвали някакви швейцарии или норвегии :Х Като ви е толко хубаво там-кръгом-никой никого не задържа насила!Вместо някой да даде някакъв смислен отговор и решение/изключвайки Матеев от това число/всеки тръгва да обяснява как е "навънка" ...Навънка си е навънка осъзнайте се!Тука сме в българия и докато не си го набием в кратуните по-добре няма да стане!И аз съм привърженик на саморазправата,ама тука почнахте с пистолети , автомати и гранати да си вардите кошерите :D я малко слезте на земята и си помислете защо ви ги крадат?Както казах по-рано да приемем че кошер със семейство и 2 магазина мед струва 250-300 лева,ти оставяш 10х300лв на някаква полянка в гората и очакваш никой да не ти ги вземе ли?Еми риск на занаята...правете си сметка къде са ви пчелините и дали може да ги стопанисате...Както казах и баща ми впоследствие и аз също сме потърпевши,но си извадихме някаква поука-или ще се занимаваш с даденото нещо или бъди готов да се разделиш с него...Този случай за който разказах по-рано отказа баща ми от пчеларството,но пък запали мен и сега аз не смятам да допускам грешките които той допусна с пчелина.Както и да е пак се отдалечихме от темата-дайте решение на даден проблем,ама нека поне малко от малко да се мисли преди да се изпозастрелва половин българия :D
Аз например моя циганин дето дойде за "СиСтерната" ,както ви разказах преди 2-3 дни си му теглих един стабилен пердах и си го вързах на един ученически стол между кошерите и похлопах малко по капаците...Да ви кажа аромата който се разнесе беше покъртителен,но оттогава насам /да чукна на дърво/ не съм имал никакви нежелани гости повечедано и занапред да нямам...Решението на проблема е индивидуално за всеки,ако някой иска да си купува пистолет,ако някой иска да си минира пчелина,ако някой иска да коли,да беси,кой каквото иска да прави!То си е една слободия и с това наше ЧОБАНСКО мислене така и ще си бъде занапред!