Колега много ще съм ти благодарен ако ми изпратиш 1 маточник, спешно ми трябва! Във нещо ако го увием нестава ли - примерно памук?
Колега много ще съм ти благодарен ако ми изпратиш 1 маточник, спешно ми трябва! Във нещо ако го увием нестава ли - примерно памук?
:D в памук но иска градуси .Няма ли някои от твоя край да ти даде .Към човека от Бургас ,ако искаш ела утре да ти дам един маточник (ако си на зор)ако почакаш до края на другата седмица ще мога да ти дам няколко от мен и от комшията на когото чистих тези на 4ти ден преди 5 часа .So sorry Gaika
колега,а мога ли да си купя от теб няколко семки от този прословут ЛОФАНТ? Цяла варна съм обиколил и цветарски и билкарски магазини и агро и всякакви не можах да намеря такова животно...гледам го на картинката и ми изглежда готино,пък имам много свободно място в двора край пчеличките да има къде да си играят
Има един от Дъскотна ,продава семе.Ако идваш към Слънчев бряг обади се,сега мога да ти дам малки растения ,15 парчета ,иначе вече е късно за сеене на семе ,чаят е много добър наистина
а растенията дали няма някаква опция по еконт ли спееди или нещо такова да се пратят като чупливо? примерно в някоя картонена кутия или ддз...че наистина съм мераклия ,обаче доста далече ми идва те са към 70-80 км от варна види ми се sadsmile;
Мой приятел пътува често мога по него да пратя само да го посрешнеш.Имам отново няколко маточника пред запечатване ако иска някой да идва тези дни,въпреки ,че сега е сезона на роенето :D
колега маточници можешли дами пратиш с еконт?
Някой от колегите/около Гр.София/да дава или продава маточник/майка/?
В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))