Народе ,не се занимавай с глупости ,ами пери с фасаген на леко смело и безотговорно!!!Вече не знам колко кошера сам боядисал с фасагена.Допитах се до производителя,няма никакви вредни съставки в него,които да са канцорогенни.Запитването ми беше отправено че ще боядисвам децка градина отвътре.Щом на децата не вреди,надали на пчелите,и е много по траен от тая боя на водна основа.За2-5 кошера и на мен ще мие все тая с каква боя ги боядисвам,но ако се замислите за голяма бройка......?Я си направете изчисления колко пари пестите.Една бака фасаген 25кг като се разреди с вода около поне 2 литра,боядисвам олколо 45 дадан блат с 2 магазина това са 60лв + 20лв оцветител=70лв.иначе ако ги боядисам с боя на водна основа отива около 20 котии по 700гр. за същото количество кошери с 2 магазина.умножена по 9лв=180лв +грунд за основа = някъде около 220лв минимум!!!Фасагена трае поне 7-8 години на кошера и пести пари да не се боядисва през година с боя на водна основа,зашото избелява.Който ми каже че гасагена е отровен или канцорогенен,искам да се обоснове с факти и документи!!!