Имай предвид, че винаги има някакви пролоки, през които минават едри фракции. Като направих проба с един килограм имаше по-едри парченца, но после тия пролоки се запушиха и всичко минаваше през дупчиците.
Имай предвид, че винаги има някакви пролоки, през които минават едри фракции. Като направих проба с един килограм имаше по-едри парченца, но после тия пролоки се запушиха и всичко минаваше през дупчиците.
Речено сторено, смелих 5 килограма за нула време и стана на брашно, размерът на отворите в ситото са 2,5мм , тествах пудрата захър като пресях малко с най обикновена цедка и имаше много малко по едра захар която не може да мине през фината цедка, купената пудра захар също остава малко по едра след като се пресее.Прасета или не пчелите на пчелите ми им направих пити кърмова маса с по евтина пудра захър.
Лошото при купената пудра захар е , че в наше време не можем да бъдем сигурни, че няма разни примеси, които да навредят.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))