Съгласен съм, че начина ми на изказ е малко в разрез с общо приетите етични норми, но в повечето случаи, по какъвто и начин да говоря, се придържам към темата в която пиша и никога не обиждам съфорумец!
Освен това във всеки мой пост се крие някаква насока или начин за решение на проблемите.
Има някои, които не винаги са в час с темите, ама не е моя работа да обсъждам нарушения на правилника!
Поставянето на условия и опити за психологично въздействие, също не правят чест, ама и това не е моя работа wink;
Относно "тестваните" в лабораторни условия рамки, ще кажа, че тестването не винаги може да даде реална представа за полевите условия в които ще се работи!
Малък пример е, ако дадения работник установи неналичие на шеф в обсега и запали цигара, за да си отдъхне. При този случай, извадените за центрофужене пити, ще бъдат в някакъв съд, който под слънчевите лъчи, ще темперира цяла пита по различен начин. Оттам ще се получат и t° аномалии при центрофужене в помещението със строго определена температура, което неминуемо ще доведе или до "свличане" или до "бушене" на питите.
Това е един от проблемите!
Можех и да го кажа с две думи, ама щеше да бъде прекалено лесно, готово решение, и вместо да се подложат нещата на научни експерименти, щяха да се представят наготово дадените резултати като "тествани изводи" wink;
Имам и други примери, ама ще чакам по-точни похвати, за да ги конкретизирам!
![]()

Цитат