Ето това е моята маса. Имам две машини на нея - циркуляр и обер фреза. Знам, че ще кажете, че еаматьорска и еще ст еправи, но идеята зад масата е добре обмислена. Нямам място където д аразположа големи и тежки машини от една страна и ми трябва мобилност. Тази я разглабяч за 30 мин и я качвам на вилата когато съм отпуска. отделно машините мога и самостоятелно да си ги ползвам.
Липсва ми абрихти и щрайфмус, но тези операции ги давам на дърводелец на едн апрякя от мен, койт оза 20 лв. ми прави дъски за 10 кошера на 25 мм и оправя кантовете на дъските, з ада мога да ги слепвам.
Плотът който съм направим е изключително точен, каналът е успореден на двете страни, има линеал и шейна, която ми помага бързо да режа по 90 и 45 градуса.
Цената на която се върза масата е 300 лв. с всичкото желязо по нея. Металните плочи, които са вложени в плота са 6мм. стомана рязана на лазер 30 лв и двете парчета. Отворите сам съм си ги правил.
Пак повтарям, че това е хоби и трябва да подържа пчелин от максимум 40-50 кошера.