Ако си кандидатствал за 50 кошера, 20% са си около 1000лв., а за мен това са доста пари.Аз където питах в моя район от около 90лв.без ф-ра-с ф-ра отидоха на 130лв.
За клаузата: 700човека са сигурни(над чертата са)и запълват бюджета за кошери-играх си да броя от списъка.Колко от тях трябва да се откажат и/или частично да изпълнят инвестицията за да дойде твоят или моят ред(да останат средства)? Всеки може сам да си направи груба сметка.На практика математиката по казуса(вариациите) е по-сложна. Казаха ми, че 99% от колегите с клауза се отказват и така за подписалите с клауза се увеличава вероятността от финансиране.Казаха ми още, че миналата година всички с клауза са финансирани, но са били много по-малко от сега.Явно ДФЗ има цел да се преизпълни бюджета за да отчетат 100% усвояемост по програмата.
Имам стари сандъци и "добра" смъртност-ще се справя тая година без програма(дядо ми все с програми е купувал на времето'wink.
Цеко, ако си на зор за кошери, риска според мен е оправдан-мисли положително за да привлечеш късмета!'wink;'