Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 12

Разгънат преглед

  1. #2
    Почетен Автор
    Регистриран
    28.03.2011
    Мнения
    505
    При топене на мах се надвишава температурата, която май беше някъде около 45-50°С и се съсипват всички хубави свойства на меда.
    Преди години си играх с мерения и видях, че ако се постави среден буркан и се рапне микровелето на опция за размразяване или най слабото което е налично, t° не дига повече от 35°С....ма тва май за всяка фурна си е различно......а принципно, у микровелето, бухам само мед за лична консумация.....продавам мед само захаросан.....ако искат разтопен, ги предупреждавам, че цената е още лев нагоре, зарди тока
    Този пост е редактиран от Дамян Дамянов; 15.04.2015 в 11:27. Причина: емотикона
    Цитат Първоначално публикувано от Charles Bukowski
    У някои хора няма и грам лудост. Представете си какво противно съществуване водят!

 

 

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

  • Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •