Цитат Първоначално публикувано от Юрий Цветков
Матеев, не съм напълно съгласен с теб. Погледни в раздел купува продава и ще видиш че съотношението е около 10 към 1. Тоест има огромно търсене на кошери или по-точно на пчели. И причината не е защото българина се загрижил за опазването и размножаването на пчелите. А защото пчеларството в момента е супер модерно. А причината за това са програмите и субсидиите. Убеден съм на 1000%, че ако ги нямаше и ти самия нямаше да се захванеш точно с пчеларство. wink;
Търсиш си причина и си я намираш................
Истината обаче не се знае къде е. Субсидии има от 5-6 години във всички области на живота и бизнеса. Значи ли това, че те стимулират кражбите буквално на ВСИЧКО и че щом България е субсидирана, тя се е превърнала в КРАДЛИВА ДЪРЖАВА? Да, ама не.

Не пистолета прави убийството, а убиеца.
Не цигулката прави музиката, а музиканта.
Не субсидиите правят кражбата, а КРАДЕЦА !!!!!

КРАДЕЦА СИ Е КРАДЕЦ, със или без субсидии.
Ти да не би да търсиш някакво оправдание за действията на крадците?

По втората част на твоя постинг - аз започнах да се занимавам с пчеларство по редица причини, НО НЕ И ЗАРАДИ СУБСИДИИТЕ. Те не ме интересуват и ако се появят - най-вероятно няма да се възползвам от тях. Имам си причини това да е така. По слънчевите електроцентрали също се отказах от субсидиите. Помогнах на 200 други човека да получат субсидии, като им направих проектите и централите, но аз самия не съм получавал субсидии. Това може да изглежда странно, но е самата истина.