evgeni filimonov ми симпатизира с постовете си и не мога да го критикувам.Него имате в предвид.Всеки си оценява труда.Нещата са относителни,зависи кой за колко си купува материала,на какво разстояние е работилницата или цеха от домът му,дали е фирма,и т.н.Човек като има клиенти и се е доказал,нормално да си вдигне и цените.
Попадал съм на обяви в интернет 50-55лв.за кошер(нов).Не знам с какво качество са.За моя първи кошер дадох 130лв.,от пчеларски магазин в Горна Оряховица.Не съм впечатлен от него.Останалите си изработих сам и съм доволен.Имах опит в мебелни фирми и с добро желание стъкмих една работилничка.
Та на въпроса-какво да коментирам всеки е прав за себе си,не съм съдник на никого.В тая криза производители на всичко много,цени много,всеки да си избира според чергата и изискванията си.
Ще напиша и още нещо.Имам роднина,който е собственик на цех за мебели.Занимава се с това нещо от 15 години и е много добър.Мебелите са дизайнерски,т.е. по индивидуален проект.Отива някой си и му казва:"Начертай ми гардероба на мечтите ми" и после "Ооо,скъпо то в Арон,Икея и т.н.гардероб имало за 200лв.Еми ОК пич,ама ламината му не е 18мм.,а е 16,канта му не е 0,5мм.(като го бутнеш да се скъса,а е 2мм.Такъв гардероб имат 300 милиона човека по света...
В България е трудно наистина да направиш хем хубаво,хем евтино,хем да ти излезе сметката,клиентите да са доволни и да говорят хубаво за теб...

PS:Нас ни остави,важното е,че Бойко,Сергейката,Доган и Костов пак се стягат за избори :D