Владо, поздравления за това което правите, ама като стар мрънкалник съм длъжен да посоча и негативите!
Отправяш апел за организации по места под едно общо име. В моето населено място има 2-3 пчелари които пишат в твоята група и създавайки се такава организация, ще пледират за лидерство с постове, регистрации, познания, практиките и броя кошери. По принцип не се съгласям с техните "практики" и мнения, ама организирайки се нещата по този начин, ще трябва или да съм съгласен или аут....което ни връща отново в ерата на старите партийни дружества. Аз не съм съгласен с тоя начин на степенуване на нещата, ама това ще бъде елементарния критерии при масово организиране на местни сдружения за кратко време. Няма как вие, като админи, да познавате лично хората и да гарантирате за техните лидерски качества!
Всъщност, Бонев го уважавам много заради обоснованите му изказвания и даже и да не го привлечете, ако прочетете изказванията му и в двата форума, ще разберете, че в момента си играете като деца в пясъчник!
Така, че с написаното изявление, ще привлечете внимание, ама за да се постигнат резултати трябва да се следва пътя на дипломацията, т.е. да се тръгне от законовите разпореждания, действащи в момента и да се променят първо те, а не да се сочат недостатъците и да се иска редуцирането им в угодни за нас текстове!
Сложна е тая материя, затова ще трябва и поне един адвокат-пчелар за да дава безплатни съвети.

От мен, успех желая, ще подкрепям колкото мога!!!