Първоначално публикувано от Димитър Бонев
За хората съдят по действия а не по думите им. При подаване на заявления по пчеларска програма на 27.12.2012 във Варна цялата организация направена от Паруш Банчев, не съм сигурен дали е той член на някакво сдружение, но той имал цел и я постигна. Варна подала заявления при пълна дисциплина и пълно спокойствие. Благодарение на действия на Служители на фонда постигнат максимален резултат. Вътре беше тихо и спокойно, нямаше никакви конфликти и Янко Янков влезе да подаде заявление съгласно номера си в списъка. Един вопрос, председател на Варненско отделение и на опашка с наченаещи пред фонда!!!! Това не го разбирам. Разбирам тези които не говорят но го правят, разбирам тези които говорят и правят, но как да имам респект към този кой то иска да вземе кога то трпябва да дава? От десетки дружества и организации няма смисл, ще приличаме на цъганки на пазара които плюят всичко освен себе си. Трябва един водещ союз, трябва контрол, трябва честност в отношении към това което правиш. Това не винаги приятно но е така. Няма своите и чуждите има интереси на союза. Аз съм сигурен че при правелен подход към вопроса ние Пчелари на Варна можем да постигнем добри резултати във всичко което касае занаята ни. За това трябва едно- Воля натези които могат да застанат отпред.

Цитат