Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 19 от 807 ПърваПърва ... 917181920212969119519 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 181 до 190 от общо 8061
    VIP Автор
    Регистриран
    29.09.2011
    Пчеларски район
    Витоша над 1000м.
    "Богат е не тоя който има много, а тоя на който му стига."
    "За човешкото око товар злато е малко, а шепа пръст го засища"
    Цитат отпреди век:"Аз почнах да изказвам своето възхищение от американската свобода, равноправие, от държавното им устройство, от общинското им самоуправление, от всичко туй, което ме е възхищавало при четението книжки за Америка; но бай Неделкович ме обля със студена водица, като захвана пък той да ми разправя, че "овде е таква велика корупциjа, що jе нигде нема; у вас, у Европи, лjуди су императори, овде е злато император; коj има наj-више злата, он има наj-више силе. Парица е царица, како кажу у нас". Тази е най-благодарната тема за американците, както за устното, така и за печатното слово. "В
    Не казвай " Хоп! " , преди да си скочил!

Честит празник на студентите А нас бившите кво ни остава освен да се включиме и ние :D
    Ето ме във Фейса ! https://www.facebook.com/Ivo.Beekeeper

"Спокойствие и само спокойствие" - Карлсон който живее на покрива.

Почетен Автор
    Регистриран
    28.03.2011
    Цитат Първоначално публикувано от valyo
    Много добро и точно описващо ставащото в държава и столицата в частност!
    Наскоро бях в София и спрях на зелена зона, естествено почнах да се барам за телефона със заветния СМС, ама човека при когото бях отишъл ми каза да кача колата на тротоара и с 4 гуми, пред неговия гараж и нямало да имам проблеми......и О, чудо!!!!....никой ме дигна или постави скоба.......таааа, разсъждавайки, като прос СМС платец, стигам до извода, че Столичните Паркинги и Гаражи ги боли дедовия за свободното движение на пешеходци и по-свободен откъм коли център, важното е да се земат пари за един път, който не те са построили или иначе казано, да се изкарат пари и от въздуха!!!!

.....в тоя дух на мисли, ако наистина някой беше загрижен да няма коли по улиците на центъра на София, досега щеше да има изградени подземни и надземни гаражи.....ама май всичко опира до прибиране на едни пари.......

....та затова, целата работа ескалира в еднолични разпри между овълчените и изнервени обикновени хора....

Почетен Автор
    Регистриран
    29.09.2010
    Цитат Първоначално публикувано от buci59
    Отговор към всеки пост не е задължително,още по-вече опонирането.И трупането на мнения на всяка цена в никой случай не вдига рейтинга на пишещия.Вече има доста които се стремят точно към това.
    Буци не знам кого имаш предвид пишейки, "има доста", но такива и други подобни постове обиждат пишещите. Не знам дали си даваш сметка.

Почетен Автор
    Регистриран
    25.09.2010
    Колежке,Ирис,по добре някой да е обиден и да спре да пише глупости,отколкото да пише обиждайки другите.Мое мнение.

Почетен Автор
    Регистриран
    29.09.2010
    Може би е само твое мнение, наистина, но картината отстрани изглежда иначе.

Почетен Автор
    Регистриран
    25.09.2010
    А на теб харесва ли ти държанието на някои,както и отношението към останалите колеги?Честно?

Почетен Автор
    Регистриран
    29.09.2010
    Човешко е да се греши, божествено е да се прощава.

Взех отношение именно към твоето изказване, защото в резултат на твое изказване един колега спря да пише. Извинявай, че съм конкретна.

Страница 19 от 807 ПърваПърва ... 917181920212969119519 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 6 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 6 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •